| BieNcutzaBiia a întrebat:

Buna am si eu o problema imi place si mie de un baiat foarte mult el are 13 ani si eu 12 e cu mine in scoala si nu pot sa ii vorbesc dar el stie ca il plac ca i-au mai spus niste colegii, dar el se uita frumos la mine si imi zambeste... ce ar trebui sa fac FUNDA pentru cel mai complex raspuns

Răspuns Câştigător
| ktc25 a răspuns:

Eu nu as numi aceasta situatie o problema! Faptul ca iti zambeste e un aspect important! Ce ar trebui sa faci? La aceasta intrebare nu exista un manual de raspunsuri sau de indicatii. Ce iti pot eu recomanda este sa-l,, rapesti " intr-o pauza, de langa colegii lui si sa incerci sa-i explici ceea ce simti pentru el. Daca faci primul pas poate pe al 2lea o sa-l faca el!

6 răspunsuri:
| y0nutz3ly a răspuns:

Iesi din clasa mai des sa te vada, sau zii la o prietena de-a ta sa ii dea nr tau de tel si daca el vrea sa fie cu tine o sa te sunewinking

| onasis1961 a răspuns:

Date cu tupeu la el! Nu ai nimic de pierdut!

| AndreyFCD a răspuns:

I-al intr-o pauza undeva si intreaba-l, nu trebuie sa astepti daca e clar ca te place.

| valyrutza24 a răspuns:

Nu prea e acest lucru o problema, e bine daca iti zambeste.Fi indrazneata! happy. Propune-i sa iesiti la un suc si povesteste-i despre tine. Daca iese ceva bun din ce ti-am sfatuit -Funda

| I1miss1you1Baby a răspuns:

Cere numarul lui de telefon si incepe sa vorbesti cu el prin mesaje poate asa iti e mai usor sa ii spui ce simti asa va puteti da si o intalnire big grin

| firefox6 a răspuns:

Sunt exact in aceeasi problema. si eu am 12 si pretenul meu aproape 13- fara 2 luni. dar la mine ma ignora complet. stie de la colegi si sorsa ca il plac si ma evita. ma vede pleaca sau isi intoarce capul. nu raspunde pe mess...