Daca nu vrea sa va mutati atunci incearca sa nu mai pui la suflet tot ce zic socrii si nu -i mai baga in seama[lasa-i sa vorbeasca singuri], sotul tau ar trebui sa te sprijine nu sa puna problema divortului, sincer eu daca eram in locul tau, imi luam copilul si plecam in Italia
Multe femei fac compromisuri de dragul copiilor!
In primul rand incearca o discutie cu sotul tau! Sincer si fara menajamente! Unele mame de baietii isi menajeza baietii chiar si dupa casatorie. Chiar daca e,, baiat mare '' la casa lui.
Nu cred ca infuenta paritilor ar fi un motiv de divort!
Auzi....la ai tai te-ai gandit sa va mutati? Pana gasiti ceva in care sa va mutati impreuna!
Da ai mei sunt mutati in Italia dar am putea sa ne mutam unde am stat eu pana acum dar el nu vrea ca nu pleaca el de aici ..si are momente uneori cand imi sp ca va trebui sa facem ceva sa ne mutam ca nu se poate sa stam toti dar imediat se suceste
Asigura-l de iubirea ta, dar cand e bine dispus, vorbeste cu el despre parintii lui si explica-i ce te ingrijoreaza.Nu il acuza cand vorbesti cu el, ci incearca sa ii spui ce simti tu cand el procedeaza asa. Apoi ai putea sa il intrebi daca ar fi de acord ca fetita sa indure acele scandaluri daca ar fi casatorita, de la socrii ei.Sunt unele articole la sectiunea cupluri pe situl jw.org care ti-ar putea fi utile.Iti doresc mult succes.
Daca deja ai incercat suficient de mult sa il convingi sa va mutati si nu vrea, sincer, in locul tau, la urmatoarea cearta cand mi-ar zice sa plec, as pleca. Dar nu fix atunci. As astepta pana a doua zi, m-as trezi de dimineata, mi-as bea cafeaua si as incepe sa strang lucruri sa plec. Daca e acasa, probabil nu te va lasa sa pleci. Si atunci e momentul sa "ataci" si sa ii explici cam cat e de important sa va mutati.
Daca nu e acasa, cu atat mai bine, ii va zice ma-sa ca ai plecat si va face 13/14 pe drum pana acasa.
Sunt o multime de casnicii care inca sunt in picioare tocmai datorita mentalitatii ce o ai si tu: copilul trebuie sa aiba tata sau mama. asta e clasica idee. insa eu cred ca sunt casnicii pline de minciuna. ca iti place acest tip de viata, sau ca vrei sa te simti apreciata si tratata cum se cuvine...e decizia ta. si fiind decizia ta nu cred ca ar trebui sa intrebi internetul ce e corect sa faci.
Stati de vorba deschis si calm si explica'i cam cum sta treaba, ceea ce simti tu... Dar evident ca nu mai puteti sta in casa aia! Mutati'va!
Am incercat de multe ori sa discut cu el dar fam lui e pe primul plan si de ai mei vorbesc cum au ei chef.mi a zis sa aleg intre el si fam mea.
In prima faza ai putea sa incerci sa va mutati din casa cu socrii tai, din moment ce nu ii va vedea toata ziua nu va mai fi asa influentat de el si daca nu merge nu are rost sa te chinui si tu si copilul plus ca nu ii va face bine sa traiasca intr-un asemenea mediu. Tu stii cel mai.bine sa faci. Bafta!
Tu sa ti tii gura nu poti? copil retard, asta e o problema reala, nu ti bate joc de intrebarile oamenilor si tine ti gura!
Madalina, eu spun ca ar trebui sa vorbesti serios cu el despre tot, despre comportamentul lui, sa va mutati, despre copilas, tot. V ati casatorit, deci este clar ca te iubeste, mai ales va aveti si o fetita impreuna. Daca vezi ca nu da rezultate deloc, trebuie sa te gandesti bine cum vrei sa traiesti. Da, unui copil ii trebuie si mamica si tatic, dar atata timp cat tatalui ii pasa mai mult de parinti decat de propria sotie si copil, aici este o problema. Pe langa faptul ca te chinui, fetita va trebui sa aiba un exemplu de tata cand mai creste, si cand va vedea ca inca traieste in poala mamei lui, o sa creada ori ca asa e normal, ori ca pe voi nu va iubeste.
Ai dreptate, problema ta este complicata, si te inteleg ca il iubesti, dar gandeste te la ce ar fi mai bine si pentru copilas. Da, fetita are nevoie de tata, dar mai bine fara decat cu scandal si o viata destramata.
Iti urez succes si noroc mult, si sanatate tie si fetitei!