Numai sa nu intri intr-o gasca cam dubioasa si apoi sa regreti alegerea facuta. Sa nu patesti ceva grav. De ex., prostitutie, vanzare de carne vie, etc.
Stiu cum e...si eu am un var golan, are aceeasi varsta ca si mine, eram prieteni foarte buni cand eram mai mici dar acum am vazut pana unde e instare sa mearga si i-am dat "ignore". Daca mama ta iti interzice, fa tot posibilul sa stai cat de cat departe de el.
Depinde foarte mult de capacitatea ta de a diferentia ce e rau de ce e primejdios si de a selecta ceea ce iti foloseste, pentru ca varul tau chiar daca este un mare golan te poate ocroti si poti invata anumite lucruri utile de la el in acelasi timp poate sa nu-i pese ca esti vara lui si sa se poarte ca atare.Chiar daca vreisa pastrezi relatia cu el ar fi bine tot timpul sa ai o rezerva, sa nu ai incredere totala in el.
Stie bine mama ta de ce vrea sa te ocroteasca si sa te fereasca, crede-ma.Si mai ales ai incredere in decizia ei si respect-o.Are mai multa experienta de viata si e matura, in plus ti-e MAMA si nimeni pe lumea asta n-ar putea sa-ti vrea mai mult binele decat mama.Ascult-o si nu vei regreta, multi s-au distrus din cauza anturajelor rele, in plus varul tau poate trai si fara tine si iti poti face prieteni cu caracter neindoielnic, sa cresteti impreuna in minte si-n statura!
Varul si cu vara zguduie camara.asa a facut o verisoara de-a mea dupe tata, cu un verisor de-al ei dupe mama.are fata de 20 de ani.ca cand zguduiau camara aveau ea 14 si el 20. da nu i-a ajutat nimeni.erau singuri la stana si si-au unit singuratatile. iar pe fata o cheama ionehehehelaaa.
Am vazut ca iti ziceu unii sa stai cat mai departe de el... totusi e varul tau incearca sa stai de vorba cu el fata in fata...
anonim_4396 întreabă: