| Mrn_Nico_1995 a întrebat:

Buna am si eu o problema... Mama sta toata ziua cu gura pe mine, toata ziua are chef de cearta. Cum as putea sa o fac sa fie mai linistita si sa ma inteleaga?

4 răspunsuri:
| EvilThoughts a răspuns:

Îi zici că n-ai chef de ceartă.
Vorbește cu ea calm și întreab-o care e problema.
De obicei mamele sunt foarte protective și de-asta...

| doreal a răspuns:

Ehh bine ca nu te injura, daca te injura de cand erai mica, evident era mult mai naspa. Ce poti sa faci e sa te linisteti, sa discuti cu ea, comunica, cu ea, doar nu poti sa ii vorbesti prin telepatie.

| DiannaaMiha a răspuns:

Mama ta sta toata ziua cu gura pe tine pentru ca te IUBESTE, inca nu ti-ai dat seama de asta? thinking
Poate are motivele ei sa fie asa.Cred ca esti fata,nu stiu ce varsta ai, dar asa a fost si la mine acum cateva luni... zicea tot felul de aberatii,pana cand i-am explicat ca nu are dreptate, pana la urma si-a dat seama ca "greseste" in ceea ce face...
Nu stiu despre tine, dar la mine nu avea niciun motiv, nu merg in cluburi, baruri, pub-uri...notele sunt mari.

Ea vrea doar sa te protejeze, asa ca nu-i vorbi urat, nu tipa la ea si incearca sa ai o discutie civilizata cu ea. big grin

| Levente a răspuns:

Motivul cerului pot fi multiple. Ca de exemplu note pe care le ei, te restrictioneaza in ceva si alte motice care nu au legatura direct cu tine.
Asa intrebare asa raspuns. Daca ai scrie mai mult poate ai primi un raspuns mai obiectiv.