Sincer.Bucura-te ca mai sunteti impreuna.Eu unul un locul lui ti-as fi dat verde urgent! Ai grija cum te joci cu relatiile.Bafta
Mai ai pretentia sa te ierte? Lasa-l in pace sa isi traiasca viata linistit tu nu il mai iubesti... Daca il iubeai nu il inselai..Siplu
Pai,trebuie sa ii promiti ca nu o sa il mai inseli niciodata si sa iti petreci cat mai mult timpul cu el. Daca tine la tine, cu timpul logic ca nu v-a uita dar o sa inceapa sa aiba incredere in tine.
In primul rand, daca il iubeai nu aveai cum sa il inseli. o data ce ai inselat, inseamna ca nu mai iubesti persoana de langa tine.
in al doilea rand, nici eu nu as mai avea incredere in tine. nu stiu cum ai pretentii daca i-ai gresit asa mult.
daca iubitul meu ma insela, nu numai ca nu mai aveam incrdere in el, dar relatia noastra nu mai exista
Dar nu l-am inselat a fost doar o razbunare pe fostul prieten care si el la randul lui m-a inselat si dupa ce ne-am despartit ma tot stresa sa ma impac cu el ca ma iubeste enorm si faze de genul, iar eu i-am zis ca ii mai acord o sanasa si asta doar sa imibat joc de el atata tot! iare actualul pr a crezut ca l-am inselat dar nu a fost asa, si acum vreau sa ii dovedesc ca nu l-am inselat, vreau sa ii arat ca a fost o razbunare si atat