| Didw a întrebat:

Am si eu o problema si anume :
Il plac pe un coleg mult si, in excursia de sambata m-am intalnit cu pietenul lui cel mai bun straight face. El se cam dadea la mine si, a inceput sa il simpatizez si eu.
Problema este ca a inceput sa imi placa de el. Daca ar afla colegul meu sigur ar fi cam gelos, deoarece si el ma place, iar acela este prietenul lui cel mai bun. HELP! ce sa fac :-s?

Răspuns Câştigător
| KiddFaraSentimente a răspuns:

Am fost si eu in situatia asta si chiar te inteleg straight face. Gandeste-te cu care vrei sa fii mai mult, pe care il iubesti, cu care te vezi mai degraba intr-o relatie. Dar oricum, daca amn2 te iubesc cu adevarat, nu se va sfarsii prea bine. Parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti deschis cu amn2 si sa-i intrebi ce simt pentru tine. Dar cu au mai spus si altii de mai jos. Ati inceput sa va simpatizati doar in excursie, acum ramane sa vezi cum se comporta si in restul timpului. Dar, ai grija: orice ai face nu incerca sa fii cu amn2! laughing
Succes!kiss

12 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Cand privesti in ochi o iluzie e ceva grav. Cand privesti doua, deja iti dai seama ca una din ele esti tu. Tie pur si simplu ti-a placut atentia primita in excursie din partea prietenului acela. Nu te asteptai si ai fost surprinsa. Nu te grabi. Cauta sa intelegi ce vrei tu in primul rand. Cauta sa intelegi gesturile celor doi si motivul acestora. Poate doar colegul te place si pentru celalalt erai doar distractia de sambata ( cea dintre distractia de vineri si distractia de duminica ). Daca acel coleg te place si tu il placi, de ce nu sunteti impreuna? In cazul in care tot iti plac amandoi, cel mai bine ar fi s-o lasi balta pana iti dai seama cine esti si ce vrei.

| Flav a răspuns:

Mi-e greata.

| Razvan a răspuns:

Alege-l pe cel care iti place mai mult si pe celalalt priveste-l ca pe un amichappyCine alearga dupa doi iepuri nu prinde niciunulbig grin

nony
| nony a răspuns:

Wow, insusi Eminescu nu cred ca reusea sa dezlege labirintul amoros in care te-ai bagat.

| Ancutsa a răspuns:

Buna!

Faci ceea ce crezi tu ca este mai bine, cu care dintre ei te intelegi mai bine! Vorbeste cu, colegul tau si spune-i ca il simpatizezi putin mai mult pe prietenul lui decat pe el, dar ai grija sa nu le strici prietenia.

Bafta! :*

| rex_2081 a răspuns:

Important este ce vrei tu. Il alegi pe acela pe care il vrei tu, dar mai intai cred ca ar trebui sa-ti faci ordine in viata sa vezi ce gandesti sice simti si pentru. cine. Sunt absolut sigura ca deocamdata nu stii ce vrei.

| Miss Sintetic a răspuns:

Pai... care e disponibil pe ala pui mana. laughing

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Hei, revino cu picioarele pe pamant, nu poti iubi 2 baieti in acelasi timp, te minti pe tine insati!

| blue95 a răspuns:

Eu as zice sa te decizi care dintre ei iti place mai mult.care dintre ei are mai multe calitati.si poate prietenul colegului tau doar se dadea la tine. dar colegul tau de place.acum totul depinde de tine

| matadoru a răspuns:

Pai incearca sa aflii cine e cu ganduri bune sa zic asa. Poate unul dintre ei te vede ca pe o distractie, adica sa faca ceva cu tine si gata, am terminat! Ar trebui sa-ti dai seama cine se poarta mai frumos cu tine, cine e sincer, afectuos etc.Succes! fundita?

| mecfoy a răspuns:

Ce iti dicteaza inima. Poate e bine sa-i explici colegului care poate sa devina gelos sentimentele tale, si sa lasi o usa deschisa in caz ca vrei ca mai incolo sa fii si cu el.
In rest, se descurca baietii intre ei cumva! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pf... si eu am trecut prin astawinking sh e cam greu eu am renuntat la amd2 ca toate ca nu'mi venea sa fac asta dar era cel mai corect ca nu sufera niciunul dar uh poti sa faci altfel: uitate in inima a sh vezi d cine iti place my mult sh cine dintr ei doi sa purat my binewinking