| FumeZ sEnTimEnTe a întrebat:

am si eu o rugaminte, cum as putea sa-l conving pe tata sa ma las-i sa invat la Chisinau;(! Imi doresc foarte mult sa plec, deoarece nu mi bini de loc cu mama si tata acasa, am o sora dar e e plecata la Italya, m-am deprins cu ia si acum ma simt foarte singura, vreau sa plec la chishianu sa-mi fac prietenii, si sa ma distrez, deoarece parinti imi interzice acest lucru, ma tinie ca-s mica si ca sa cresc mare si voi dovedii, dar vreau sa va spun ca am 18 ani si cred ca-i destul de normal pentru o fata ca sa aie un prieten, sa mearga la disco, si multe altele! Dar parinti mei nici sa na nu auda de prieten.la disco imi mai permite dar foarte rar;(! M-am saturat de ei.card ca mai bini imi va fi intre straini decint linga ei. CE SA FAC CA SA-I CONVING.AJUTATI-MA...MA ROG ZI SI NOAPTE NUMA CA SA PLEC CIT MAI DEPARTE DE EI;(! mesri mult :*

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Din felul cum scrii si din faptul ca nu pomenesti de urmarea studiilor in invatamantul superior, imi vine greu sa te cred ca ai 18 ani.
Oricum ar fi sa stii ca, de obicei, atata timp cat nu esti la casa ta, cel mai bine este in familie. Ma indoiesc ca tu iti castigi banii necesari pentru traiul zilnic si pentru celelalte nevoi personale si daca ai pleca de acasa ti-ai supune parintii la cheltuieli mai mari si nu pot sti daca ei ar putea suporta.
De asemenea traiul intr-un oras mare, lipsita de supravegherea si grija parinteasca, presupune si unele riscuri pe care n-ar trebui sa ti le asumi. Niciodata, ori foarte rar, nu iti va fi mai bine intre straini decat in familie. Gandeste-te bine ce faci si nu lua o decizie pripita, sa stii ca nu tot ce zboara se si mananca. O zi buna!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

La gândirea pe care o ai, fie n-ai 18 ani, fie părinţii tăi au dreptate să te ţină din scurt.
Şi-n plus, ce cauţi pe un site românesc dacă eşti din Republica Moldova?! Intră pe site-uri cu ". md" sau ". ru" că alea vă plac vouă.
Hai pa!

| Delia a răspuns:

Tu doresti libertate doar ca sa te distrezi, nu gandesti mai mult de atat.Libertatea presupune si asumarea unor responsabilitati.In primul rand, trebuie sa inveti ca sa-ti faci un viitor, asa vei putea sa ai o slujba bine platita, si abia dupa aceea poti visa la distractii, dar pe banii tai.Nu te judec, dar dupa modul de a scrie, inca nu esti "coapta" pentru asa ceva.Mai stai cu parintii cativa ani si INVATA, asta e cheia succesului.Mult noroc!

| Drums a răspuns:

Trebuie sa le inspiri incredere.sa-ti impui punctul de vedere.
eu inteleg ca ai un tata care nu te lasa sa faci ceea ce-ti doresti tu, si e prea aspru, nu iti da libertatea de care AI nevoie, dar am o MARE indoiala:
cum se poate ca in ianuarie 2010 sa ai 16 ani si acum sa ai 18?
smug ce repede a trecut timpultongue

| KLU a răspuns:

Ai tu 18 ani cum sunt eu preot...lasa prostiile...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea ta si intreaga-ti "poveste" denota ca de fapt n-ai depasit nici gandirea si nici instruirea unui copil din clasele primare (daca stii ce-s alea.); asa ca cel mai bun lucru pe care poti sa-l mai faci, pana nu-i prea tarziu, este sa lasi "draq dixtractiile" si sa te apuci de-invatat! ti-as spune eu mai multe, inclusiv ce viitor poti gasi -dupa mintea pe care o ai...- la Chisinau, dar e suficient deocamdata.

| allyce a răspuns:

Eu sunt din chisinAu si cred ca e cu mult mai bine sa inveti in romania... poti vorbi cu parintii tai intr-un timp anumit de ex cind sunteti la zi de nastere sau in fata unor oameni la care parintii tai nu ar putea sa-ti interzica