| BlodReina1 a întrebat:

Buna, am și eu o rugăminte la voi. De explicat e prea mult dar voi încerca să scurtez. E normal ca iubitul meu să aibă aprox 80% fete în lista de prieteni pe Facebook. Și acele fete toate sunt cam la fel, poze provocatoare de profil, false, aranjate etc … pe snap sute de fete care trimit snap uri non stop ( el spune ca nu se uita niciodată la ele dar nu prea cred asta ). Mi-e una nu mi se pare normal ca un băiat să aibă asemenea persoane la follow când este intr-o relație, nici măcar nu le cunoaște sau vorbește cu ele. L-am rugat să le șteargă, deoarece mă face să mă simt. batjocorită, nerespectată. A spus ca la un an de relație promite ca le șterge. Și în 9 zile facem 1 an. Dar când ne certasem mai înainte mi-a spus ca "nu-mi șterg eu tot ce-am adunat toată viața". Ceea ce mi se pare și mai absurd. Voi ce părere aveți?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine termini acum cu el.

| Miruna333 a răspuns:

Tipul de curwa masculina care nu poate rezista sa nu se uite in stanga si in dreapta si care nu da un ban pe tine si pe relatia voastra. Normal ca se uita, ca nu le tine degeaba laughing Este clar de cine ii pasa mai mult, si stii si tu raspunsul. De contentul din online

| Madaxo97 a răspuns:

Simplu. Dacă pune așa de mult preț pe acele fete si refuza sa le șteargă, sa rămână cu ele si gata. Asta e tot ce ai de făcut. Un an nu este așa de mult, renunță la el acum înainte sa îți pierzi si mai mult timp cu asemenea "bărbat".
Daca te iubea le ștergea, dar se vede ca nu dă 2 bani pe tine si părerea ta. E clar ca le ține sa se uite la ele si chiar sa si vorbească cu ele. Auzi ca nu șterge ce a adunat cu greu un an laughing ca și cum ar ține un palmares sau ceva.dar cu relația voastră construita într-un an cum rămâne? Sunt mai importante niște conturi de fete necunoscute, e bolnav, fugi de el

| johnnny123 a răspuns:

"nu-mi șterg eu tot ce-am adunat toată viața"

Asta a adunat toată viața, profile de fete dezbrăcate de pe Facebook? Foarte bună partidă!

Părerea mea este că "iubitul tău" este în cel mai fericit caz infantil, și în cel mai rău caz un om care nu dă doi bani pe tine și relația voastră. Dacă ar fi fost un om matur care ține la relație, ar fi înțeles că acest comportament te deranjează și ar fi luat măsuri.

| ioana748 a răspuns:

De nadejde om.

| dullcat a răspuns:

Buna.Dar ce varste aveti? Parerea mea e ca el inca se dovedeste imatur si nu-i pregatit pentru o relatie serioasa.Cum adica a adunat toata viata? Si-a facut colectie cu materiale pentru fap fap sau ce? Girl, run!