Vorbeste cu mama ta mai bine, sa te linistesti. Si ea este o persoana matura care totusi te-a crescut si are dreptul la un viitor. Are doar 52 de ani, vrei sa-si puna batic si sa stea langa soba de-acum? Daca il cunoaste bine si stie despre ce este vorba inseamna ca stie ce face. Cel mai bine vorbeste cu ea mai in detaliu legat de sentimente si cat de bine il cunoaste pe acest om, nu te pripi la judecata unui om pana nu-l cunosti personal ci doar din vorbe. Nu stii ce a facut de a ajuns la puscarie si in ce perioada a stat la puscarie, nu stii cum se comporta pe langa mama ta, de aia mai degraba prinde-o intr-o conversatie la telefon sau skype ceva si afla inainte sa apelezi la politie.
Cel mai bine e sa vorbesti cu nasii si sa ii rogi sa iti spuna ce stiu. Daca ea vrea sa isi refaca viata e decizia ei si nu ai ce sa opresti. Daca suni la politie nu o sa ii faca nimic, mai ales pe baza de ''e puscarias sau nu stiu''. Ori e, ori nu.
Pai mi-a dat de bănuit. Nu stiu sigur
E bine de stiut ca si la 52 de ani un om poate sa se ganseasca la viitorul lui. Oamenii in varsta sunt in continuare oameni si isi doresc si ei la fel de multe lucruri ca si cei tineri. Este drept ca datorita intelepciunii pe care au capatat-o in decurs de o viata, ei fac totusi o selectie in ceea ce isi doresc.
Tu ai vrea sa fii monitorizata si indrumata de cineva mai tanar decat tine cu peste 20 de ani? Nu cred. Nici un batran nu doreste asta
Şi dacă a fost la puşcărie, ce? Şi-a ispăşit pedeapsa, poate a manifestat regrete şi s-a reabilitat. E om şi el. Crezi că Dragnea după ce va ieşi de acolo nu va mai avea dreptul la dragoste şi căsătorie? dreptul la viaţă? Cât despre poliţie, ăia chiar nu mai au acum nicio treabă cu un om care este liber.