| HoTSaucE a întrebat:

Am si eu un soi de problema...
Deci...am terminat scoala pe 22 si nu am avut cu cine sa ies pe afara pentru ca m-am mutat in cealalta parte a orasului si toti prieteni' mei dadeau bacul.Acum ca au terminat cu bacul ma gandeam ca poate mai iesim si noi, suntem o gasca, dar ne intelegem toti foarte bine.Sau cel putin asa era inainte.Pur si simplu ei nu mai dau nici un semn de viata...merg fara mine seara in oras, la piscina sau mai stiu eu pe unde, iar eu stau acasa si nu fac mai nimic.
Sa mai incerc sa tin legatura cu ei? Pur si simplu din 22 stau acasa si nu fac nimic...ma gandesc sa plec la tara si sa nu mai aud de ei, dar stiu ca atunci cand ma voi intoarce probabil imi va parea rau.Se implineste mai bine de o luna de cand nu i-am mai vazut.Eu tot incerc sa mai vorbesc cu ei, insa parca nici nu le pasa...sad
Ce sa fac?
Dau funda...

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| Niiiicu a răspuns:

Mai bine te duci la tara si vei vedea cine iti este prieten si sine nu, chiar daca doare.happycapu' sus prieteni iti poti face mereu

| bebelusha93 a răspuns:

Incearca sa vorbesti tu cu ei...si vezi cum se comporta, si asa iti dai seama daca iti sunt prieteni sau nu!

| Kena a răspuns:

Poate te cred mai mica sau poate nu ies afara stau sa invete pentru bac, majoritatea au luat 3, 4

| zăGhost a răspuns:

Nu mai sta dupa ei. Nu merita.
Daca nu te cauta, n-o mai fa nici tu pentru ca poate te vor crede agasant/a.
Cred ca cel mai bine ar fi sa-ti gasesti alti prieteni.

Răspuns utilizator avertizat
| Lightning1997 a răspuns:

Nu mai vorbesti cu ei, depinde si cati ani. Daca esti minim clasa a 11-12, mai merge, dar daca esti mai mica de atat, lasa gasca si incepe sa ai preocupari pentru varsta ta, nu este bine sa umbli cu prietenii de la varste fragede.