| Stefania179 a întrebat:

Buna,am trei fetițe de 6, 8, 10 ani cea mica este la grădiniță iar astea doua merg la școală și sunt în clasele 1, 2 dar sunt foarte obraznice, au note rele, vorbesc urat de mine ascund carnetele de mine și s-au apucat de fumat.Le-a prins femeia de serviciu in baie și a anuntat-o pe învățătoare și ieri când le-am luat de la școala miroseau numai a țigări a zis că i le-a dat un coleg.Eu și cu soțul nu le-am atins niciodată dar le-am explicat ce se întâmplă dacă fumează că se pot îmbolnăvi și ajung la spital.Le vorbim frumos dar ele răspund urat și zic că nu le pasa.As dori sa vorbesc cu niste mămici de fetițe care sa îmi deie și mie niste sfaturi despre ce reguli și pedepse dure folosesc.Ele nu au avut niciodată reguli și nu le-am pedepsit, dar acum a întrecut orice limita.Si daca s-a mai confruntat o mămică de fetițe cu așa ceva și cum ați rezolvat.

6 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Vezi că a mai pus și "soțul" tău întrebarea, numai că el avea doar două fetițe, de 7 și 9 ani. Mai întâi puneți-vă de acord câți copii aveți și ce vârste au.

https://www.tpu.ro/......t-au-note/

De fapt, în realitate, ești doar un troll plictisit care-și face sute de conturi pe TPU ca să debiteze minciuni.

| Stefania179 explică (pentru johnnny123):

Din păcate nu este soțul meu și eu astăzi postezi pentru prima oară eu am trei fetițe nu mă cunoști că sa îți dai cu părerea și nu sunt minciuni in primul rand ieri m-a sunat învățătoarea și mi-a confirmat de fetițe că fumeaza și le-a prins in baie femeia de serviciu. Daca nu ai copiii eu zic sa te abții.

| johnnny123 a răspuns (pentru Stefania179):

Aham... Aceeași întrebare, despre o situație extrem de specifică, pusă de către doi useri cu același gen de username, care și-au făcut cont la patru zile distanță și au postat o singură întrebare.

Cu siguranță nu există nicio legătură între voi.

| Stefania179 explică (pentru johnnny123):

Bai omule eu nu am patit așa ceva să mă confrunt cu panarama in supermarket, să îmi spargă geamuri cum a pățit acest om eu stau la bloc nu la casa, in primul rand și eu nu am nici televizor cum au alții.Numai cine are copiii înțelege situația cine nu are copiii degeaba își dă cu părerea că nu știe ce înseamnă să îi crești, sunt fel și fel de situații, daca domnul respectiv nu le-a pus limite și reguli la timp o să își suporte cheltuielile pe banii lui eu lui asta mica ii mai aplic 2-3 palme la fund, și educatoarea o mai pedepsește la grădiniță, dar astea 2 mari este jale cu ele, am vb cu cumătră lor și vine ea și mi le pedepsește zdravăn, că și ea își mai pedepsește fetițele rău.Asa că sa știi că eu nu am nici o legătură cu domnul care a postat.Eu sunt noua care a postat astăzi dimineața.

| Buzi213 a răspuns (pentru Stefania179):

Auzi, tu pe cine fraieresti aici? 2 useri ce seamana la username, aceeasi intrebare, cont la cateva zile distanta, o singura intrebare pusa, nu e clar ca tot tu esti? Si te rog sa vorbesti frumos zic

| Stefania179 explică (pentru Buzi213):

Eu am postat astăzi pentru prima oară și eu sunt din Timișoara dar nu m-am confruntat cu fetițele mele ceea ce a pățit acel bărbat mie nu mi-a distrus nimic în apartament, și nici panarama nu mi-au făcut vreodată, in supermarket totdeauna le-am cumpărat ce au vrut dar cu limita, el daca nu a știut să gestioneze situația cu soția lui să își suporte cheltuielile pe banii lui, numai cine are copiii înțelege cine nu are își dă cu părerea degeaba,
am apelat la cumătră mea și vine ea și le da o corecție zdravănă.Si in primul rand nu mă cunoști sunt fel și fel de situații cu copiii neascultători fiindcă unii părinții le cumpără telefoane scumpe televizoare eu nu le-am învățat așa pe fetițele mele când o să fie majore atunci le voi cumpăra dar acum nu le trebuie.Și eu am vorbit destul de frumos domnul respectiv nu știu din ce judet este așa că nu mai judecati o carte după coperta.