Sall.Poate asteapta sa faci tu primul pas de aceea este asa schimbat.Incearca sa intri de mai multe ori in vorba cu el si dupa deschide un subiect la care puteti discuta amandoi de el.
Uital, despartitiva spune-i ca asa nu merge asa daca va vrea sa va intalniti mai des e ok... daca nu uital, va fi greu dar uital. Nu te iubeste sta cu tine de plictiseala cand nu are ce face. Am fost si eu in situatia lui. Stateam cu o fata de plictiseala. Cand nu aveam ce face o sunam si ieseam cu ea sau cand eream super plictisit...
Mai dai drumul putin din lesa, mai lasa-l sa se distreze. Un barbat nu poate sa stea mereu facand acelasi lucru. Se plictiseste, si dupa chiar se enerveaza.
Poate este genul, care se plictiseste repede de o fata, si asta nu e bine. Dar nu cred...
Mai lasa-i niste timp liber si pentru el, nu toata ziua "hai acolo, vino aici, hai sa ne pupam hai sa mergem". Mai dai un timp de odihna. Din ce zici tu, suna ca si cum ar fi obosit sa alerge atata timp dupa tine funda?:X
Daca va vedeti odata pe saptamana nu puteti fi un cuplu adevarat. deci nu aveti un an impreuna, ceea ce aveti este o ideea gresita in cap despre ce inseamna a fi un cuplu.
Ar fi mai bine sa te despartiu de el pana nu se desparte el de tine... se vede ca nu mai tine la tine prin comportamentul lui. o sa suferi putin dar asta e... viata merge mai departe