Vorbiti despre ce va place (de ex: mancarea preferata, culori etc)
Vorbiti despre filme si personaje preferate
Vorbiti despre prietenii vostri
Vorbiti despre scoala si profesori si unde vreti sa mergeti mai departe(adica ce vrei de la viata ta, daca vrei sa te angajezi etc. Depinde si de varsta voastra)
Despre ce NU vorbiti: Fosti iubiti/iubite, Virginitate, familie(adica in gen daca ai tai se cearta, se bat etc)
Ar fii o idee sa va plimbati cu barca. Acum nu stiu, cum vrei tu. Dar nu ii arata ca esti stresata. Incearca sa fii tu insuti. Zambeste si nu ii arata punctele tale slabe. Nu te imbraca prea decoltat si nu fi prea evidenta (asta pana cand stii ce fel de persoana e). Arata-i laturile tale pozitive si, repet. NU te agita!
Mai departe vezi tu ce se intampla. Bafta!
Vorbiti despre ce va place (de ex: mancarea preferata, culori etc)
Vorbiti despre filme si personaje preferate
Vorbiti despre prietenii vostri
Vorbiti despre scoala si profesori si unde vreti sa mergeti mai departe(adica ce vrei de la viata ta, daca vrei sa te angajezi etc. Depinde si de varsta voastra)
Despre ce NU vorbiti: Fosti iubiti/iubite, Virginitate, familie(adica in gen daca ai tai se cearta, se bat etc)
Http://hentaihaven.org/ pe site-ul ăsta poti vedea multe metode prin care va puteti apropria. Veti deveni un om la propriu. Intra in tine ca in animale
Sinceră să fiu,te-aș sfătui să mergeți la o plimbare prin parc, și dacă e să vă așezați într-un loc retras cum ar fi sub un copac pe o bancă, și apoi să îi spui sentimentele tale,dacă nu te place,nu te merită.
Acum în legătură cu ăia din clasă. Dacă ăia încep să își bată joc de tine, spune-le așa: "Bă! Care dracu e problema voastră dacă i-am spus că îl plac? I-am spus, i-am spus. Mare brânză! După cum pot vedea aici, se pare că voi ori va plictisiți și nu aveți ce face, ori nu aveți vieți sociale și faceți mare caz din orice chestie. Vai de flocii lui Moise, ce amuzanți sunteți!*notă de sarcasm*Acum, că am terminat, mergeți naiba și găsiți pe altcineva de care să vă râdeți, în plus... Nu mă cobor eu la nivelul vostru de nevăstuici, ca poate dau de petrol."
Bine poate nici chiar așa cum am scris eu, dar ceva în genul.Și totuși după ce le-ai spus ce am scris eu, tot nu te lasă în pace, așteaptă câteva săptămâni că cel mai probabil o să înceteze. (^-^) (^-^) (^-^) (^-^) (^-^) (^-^) (^-^) (^-^) (^-^) (^-^) (^-^) (^-^) (^-^) (^-^) (^-^).
P.S: Sună-mă pe mine a o să vin cu toată armata de Potterheads după ăia.