Buna! Interesanta povestea ta. Am trait si eu o relatie la distanta si stiu cam in ce situatie te aflii. Nu e usor sa ai incredere intr-o persoana care este mereu langa tine, dar intr-o persoana care se afla la sute de km distanta. Te sfatuiesc sa lucrezi la capitolul incredere in tine. Daca tu esti sigura pe tine, increzatoare, baiatul cu care vorbesti va observa asta si crede-ma ca nu te va parasi. Este normal ca el sa vorbeasca si cu alte fete, mai ales ca acolo, tu fiind departe, el nu simte mereu vreo obligatie. La fel ca si tine de altfel. Asa ca cel mai bun sfat este sa vorbesti mereu deschis cu el, sa-ti exprimi liber sentimentele, fara sa-ti fie frica de reactii si sa iei atitudine atunci cand trebuie. Fii femeie si el te va aprecia si te va vrea mai mult. Te pup
Deja devii posesiva.Prin ceea ce simti referitor la acele persoane. Face-ti in asa fel sa va intalniti. Daca este posibil datorita distantei.
"Am o relatie la distanta care merge destul de bine. Chiar daca e mai grea o astfel de relatie, totusi ai mai multa libertate."
Te imbeti cu apa rece, ce e la distanta la distanta ramane si nu merge bine de loc din moment ce esti "foarte suspicioasa pentru ca intr-un fel stiu ca vorbeste cu mai multe persoane, chiar si cu persoane din foste relatii." Priveste atenta si in jurul tau pentru o noua relatie, cea care o ai acum e pierduta deja, "ochii care nu se vad se uita" si o relatie mai mult din vorbe e ca si cum nu e.
Este destul de greu sa mentii o relatir in ziua de azi, avand in vedere toate tentatiile si lumea interesata si mai greu este sa mentii o relatie la distanta.Este necesara implicarea ambelor parti in egala masura si un efort constant ca ei sa ramana interesati de ceea ce au si sa nu se piarda in detaliile cotifiene.O relatie la distanta functioneaza si merita doar daca partenetii doresc un viitor impreuna,, adica, cei doi sa se reuneasca intr.un timp relativ scurt.
Este normal sa te simti insegura, suspicioasa, geloasa totusi nu este sanayos pentru tine si partenerul tau, cea mai buna cale de a.ti rezolva frustratile este, comunicarea. Vorbeste cu el deschis despre sentimentele tale.Atentie, nu iti sugerez ca de acum inainte sa ai incredere oarba in el ci doar sa iti dozifici neincrederea ca sa nu mai suferi atat.In functir, de ceea ce iti va explica si de comportamentul lui, ie.i o hotarare.Succes.
Eu am ceva experienta..asa ca tot ce iti pot spune este ca ar trebui sa discuti asta cu el, deschis, daca te iubeste, te va intelege, si o sa luati o decizie impreuna. Acum depinde si de cati ani aveti si altele. dar lasand asta la o parte. Lui i-ai spus ca te deranjeaza sa vbeasca cu astfel de persoane? cu fostele si asa mai departe... Poate aveti principii diferite, si daca el nu stie acest lucru, nu are de unde sa isi dea seama ca tu suferi din acest motiv.
Nu spun acum sa ii interzici sa mai vbeasca cu cineva...ca nu ne putem izola.dar ii poti spune sa incerce sa nu mai vbeasca cu ele, macar cu unele, daca te iubeste o va face.Pentru ca daca o persoana nu vrea sa vbeasca cu tine, orice ai face tu..nu ve-ti vorbi.O conversatie este intretinuta de ambele persoane.
Discuta cu el, spune-i tot ceea ce ne-ai scris noua aici, si poate faceti un compromis, ajungeti la un consens, daca nu...atunci nu vad rostul unei astfel de relatii, sau cel putin eu una, nu as accepta o astfel de relatie. Trebuie sa fiti amandoi pe aceiasi lungime de unda..ca sa mearga, mai ales intr-o relatie la distanta, iar daca nu sunteti, atunci usor usor se va destrama, mai ales daca nu exista incredere...
Sper sa te-am ajutat cu ceva...O seara faina!
Multumesc pentru sfaturi! I-am spus ca nu-mi place ca vorbeste cu alte persoane, in special cu persoane din foste relatii, dar mereu imi spune ca nu are nicio vina pentru ca acele persoane se baga in seama, dar nu are niciun interes pentru ele. Cu toate astea, nu inteleg pentru ce mai vorbeste cu ele daca spune ca nu are niciun interes. Uneori am impresia ca imi spune de alte persoane doar ca sa fiu geloasa. Mi se pare ca ii place sa fiu geloasa, poate pentru ca isi da seama ca inseamna mult pentru mine, dar nu stiu ce sa cred. Nu stiu daca chiar ma vrea doar pe mine si nu are niciun interes fata de alte persoane. Uneori cred, alteori nu. Adevarul e ca oricum nu am de unde sa stiu daca vorbeste cu cineva, deci intr-un fel ma bucur ca imi spune si de acele persoane cu care vorbeste, desi am impresia ca nu imi spune chiar de toate cu care vorbeste, chiar daca "ele se baga in seama", dupa cum spune.
Da. ar putea fi si asta un motiv...sa te faca geloasa, doar ca pana la un punct, ca asta deja nu mai e gelozie, vorbim de un sentiment negativ, de faptul ca te face sa te simti rau.Si cum am mai spus.o conversatie se intretine de 2 persoane nu doar de una. Singura solutie ar fi sa va vedeti cat de des puteti, sa comunicati foarte mult, si pe parcurs poate iti vei da seama si de alte detalii, daca merita sau nu.
In astfel de conditii trebuie sa fi pregatita pentru orice. E cam complicata situatia, nu cred ca ai cum sa-l schimbi si ma refer la faptul sa-i spui sa nu vorbeasca cu alte fete etc..chiar daca e nasol. Acum depinde, daca te iubeste cu adevarat nu o sa faca vreo "prostie". Cel mai bine, parerea mea, este sa nu-i arati ca esti geloasa, pentru ca s-ar putea sa puna punct, ca oricum nu esti langa el (asta in cel mai rau caz) si depinde ce fel de persoana e. Fii tu, arata-i ca-l iubesti (chiar daca ii arati asta), spune-i lucruri frumoase, alinta-l ca s-ar putea sa apara monotonia, si asta nu-i de bine. Sper ca te-am ajutat, bafta!
Spune-i deschis ce simti ca sa nu vi se raceasca relatia.Iar daca poti, vorbeste cu parintii tai ca sa mergi 2-3 zile la el, sa-l vezi.
Eu cred ca cea mai importanta e increderea unu in celalt si sa fiti siguri ca relatia merita ti-o spun din proprie experienta o sa va fie foarte greu