Renunta la el si nu mai plange atata dupa el. Un baiat care isi petrece zile in sir pe mess nu este o alegere prea buna. Sunt sigura ca nu e mare lucru de capul lui, cum probabil crezi tu. Cauta-ti unul la tine in Arad, la varsta ta meriti sa iesi afara, sa te duca la o plimbare, o inghetata, o pizza, nu sa stai non-stop inchisa in casa ca sa se supere ala pe tine ca pui un emoticon care nu-i convine. Stiu ca nu imi vei urma sfatul, pentru ca na, cum ai zis si tu, "il iubesti", dar macar gandeste-te ca meriti mai mult de atat si nu mai suferi pentru orice tampenie iti spune si zi-i cand crezi ca exagereaza, daca are ceva minte si tine vreun pic la tine va tine cont de ce ii spui.
Pai. explica`i ca exagereaza mult. n`ar trebui sa se supere degeaba. pentru ca fiecare om face cate o greseala uneori
Fiind baiat,pot sa-ti dau o explicatie care o sa te doara, dar e adevarata.El se supara din orice deoarece vrea sa rupa relatia cu tine datorita faptului ca are pe altcineva la el in oras.V-ati intalnit vreodata face to face? Imi pare rau sa te anunt.dar nu o sa va tina relatia, decat daca o sa fiti in acelasi oras.
Dai papucii daca nu v-ati vazut niciodata. cum puteti sa va iubiti? de unde stii tu ca el nu mai e acolo cu inca una. sau ma rog. mai multe ? gandeste si tu logic. si eu era sa o bat pe vara-mea. ea sta in c-lung muscel si era cu unu din oradea... si statea la oha. cica il iubea