Buna... poate vrea sa iti arate cat de mult te iubeste sau... vrea sa va petreceti o noapte impreuna. Sper ca ti-am fost de folos bye
"iubithul" tau vrea sa obtina eliberare psihica si sentimentala trimitandu-ti mesaje non stop. Sau fizica... Sau poate vrea sa fie sigur ca iti comunica tot ce simte pentru tine.
Poate ca asa e firea lui. Nu trebuie neaparat sa urmaresti ceva. Poate vrea sa iti arate ca tine la tine sau poate ca el pur si simplu simte nevoia sa faca asta, poate considera ca o relatie nu e o relatie fara aceste gesturi.
Daca urmareste ceva anume nu iti putem spune. Iti dai seama tu pentru ca in anumite momente se face trecerea brusca de la firea draguta la o bruta. Daca se intampla asa inseamna ca vrea doar sex de la tine sau are alte idei in minte.
Pur si simplu isi exprima sentimentele, doreste sa iti arate cat de mult te iubeste. Ce fata nu ar vrea un asemena baiat?
Depinde... daca e mai mare decat tine cu cativa ani poate ca asta vrea sa ii cazi in pat
acum depinde si de tine
ai grija :X
Draga @adragutza42, este un "iubit" real sau virtual?
Sa ma scuzi, ca am pus intre ghilimele cuvantul iubit, dar dupa 3 luni si jumatate un barbat nu poate fi numit asa, mai bine prieten si dupa ce ai sa-ti dai seama "ce vrea sa obtina prin asta", poate fi si iubit. Asa am gandit eu rapid, o fi bine, o fi rau...
Asa sunt toti la inceput mesaje, felicitari pe yahoo flori reastaurante dar dupa un timp gata nu mai sunt ai sa vezi u asa sunt toti barbatii
HeeHee Pai demonstreaza ca te iubeste! Fi si tu la fel si raspunde. i la mesaje : Si eu te iubesc etc. Dupa parerea mea e f. simplu sa-ti dai seama ce vrea Succes cu el
Depinde de continutul mesajelor, citeste printre randuri si iti vei da seama imediat daca baiatul s-a lasat prada iubirii, ori... hormonilor.
Sigur vrea sa iti arate cat de mult te iubeste...aratai si tu printr-un compliment sau prinr-un sarut
Doamnee daca nu este atent cu tine " de ce nu este atent"? daca iti arata dragostea prin mesaje. "ce urmareste prin asta"? este tare greu cu fetele...
De ce ti se pare ceva anormal daca iti trimite mesaje si daca e romantic? E normal sa fie asaTe iubeste si prin modul asta isi arata el dragostea fata de tine
Trebuie sa fi mandra de acest lucru
Eu zic sa mai astepti. Da-i o sansa baiatului.Iti era mai bine daca era indiferent si abia te baga in seama? Nu trebuie sa vezi mereu latura negativa a lucrurilor.Cu timpul o sa il cunosti mai bine si o sa ii aflii intentiile.
Nu stiu ce. E complicat.Lasa-ma sa gandesc
Mmm... poate sa iti spuna ca te iubeste. Da ar putea fi asta
Dar nu-l crede. Pune-l sa ti-o demonstreze
Nu iti place sa te rasfete sa iti faca cadouri sa te considere ca pe o printesa? te deranjeaza altele cauta asa ceva si nu gaseste altele ca tine cauta sa le dea cu piciorul pacat in locul tau as fi bucuroasa pentru asa ceva
anonim_4396 întreabă: