anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am un nepotel de 9 ani si face pipi in pat noaptea, ce/as putea face sa/l ajut? am incercat mai multe,,, s/a ma duc la doctor? parintii nu/s in tara ...sunt in grja mea, mentionez ca si inainte de plecare parintilor avea aceasta [boala]...

Răspuns Câştigător
| mioara a răspuns:

DRIPTANE /DAR DUTE LA DR

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E obligatoriu sa duci copilul la medic.

lolita
| lolita a răspuns:

Nepoptica ea de 6 ani facea pipi in pat, am fost la medic i-a recomandat niste medicamenter si in trei saptamani a scapat de "boala". succes.

| nicky a răspuns:

Du-te neaparat cu el la medic, poate fi pe fond psihic. Oricum nu lasa sa treaca timpul.

| littlesunshine a răspuns:

Ai putea sa il duci la toaleta inainte de culcare si daca se pune in pat la 21:30 spre exemplu mai trezeste-l pe la 23:00 si du-l la baie. Poti folosi o musama groasa si un cearsaf pana il duci la doctor. S-ar putea sa aiba vreo sensibilitate ceva.

| cotzobel a răspuns:

Am mai auzit astfel de cazuri la vecinele mele...si stiu ca ele isi trezeau copii de 2 ori pe noapte si ii ducea la baie. oricum mergi si la doctor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bineinteles trebuie sa merge ti cu el la medic, in aceeasi situatie am fost si eu cu fetita mea de5 ani dar am fost cu ea si acum continuie tratamentul, dar are importanta daca face de cind s a nascut sau este ceva trecator pentru ca la 9 ani mi se pare ca i prea mare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Numai ii dai sa bea apa dupa ora 18[un mar, un iaurt]

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bun am inteles toata lumea zice de medic dar lka ce medic doamnelor?