| fluturas_2609 a întrebat:

Am un prieten aproape de 2 ani si imediat vine ziua lui si nu stiu ce sa-i cumpar. I-am cumparat bratara, lantisor, poza cu noi2, curea, parfum.Nu stiu ce sa-i mai cumpar. Ajutati-ma va rogbig grin!

Răspuns Câştigător
| Barajag a răspuns:

Cam multe pentru o zibig grin.Eu cred ca toate acestea sunt suficiente, altfel daca mai continui sa-i cumperi isi ia lumea in cap. Ce-ar mai fi de daruit, ar fi dragostea tahappyBafta!

4 răspunsuri:
| eduardd a răspuns:

O carte!

| Cryssbest a răspuns:

Ia-i ceva care sa fie cat mai apropiat de gusturile lui! Spre exemplu, daca stii ca e pasionat de pescuit, ia-i o... undita. Daca il pasioneaza sportul, cauta o revista in gen. Daca viseaza la o tara anume, ia-i o carte despre acea tara! Cred ca ai inteles algoritmul...
Ca sa te relaxezi, iti spun ca si barbatilor le place sa primeasca cadouri (surpriza ii incanta mereu). De asemenea, intentia nu ii lasa nici o clipa reci, chiar daca asa ti se va parea pe moment!
Ai mare grija si la ambalaj! Trebuie sa para mare, indiferent de cadou! Si fa-l din suflet, te implor! Vei fi mai mult decat muiltumita daca respecti toate aceste sfaturi...smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceas laughing

o seara romantica in doi smug

| pisicutzaa a răspuns:

O camasa mai scumpa, un medalion cu inimioara din aur si inauntru sa fie si poza ta si a lui, un ceas frumos, o bluza de firma.