| brandushel1234 a întrebat:

am un prieten arab(musulman) si vreau sa ii iau un cadou, numai ca nu stiu ce.Imi puteti spune ce gen de cadou pot sa ii cumpar? fundaaaaa

Răspuns Câştigător
| antonG a răspuns:

Poti să-i iei aproape orice cadou i-ai cumpara unui prieten român, în afară de băuturi alcoolice. Nici să-i dai ţigări nu cred că e cea mai bună idee.

Conform bunelor maniere, nu trebuie să îi dai niciodată cadou unui fotograf un aparat foto (asta dacă nu eşti şi tu fotograf şi ştii concret ce vrea omul), unui pescar undiţă, unui sudor aparat de sudură etc. Cu siguranţă să NU îi dai obiecte arăbeşti. În mod sigur omul ştie mult mai bine semnificaţia diverselor obiecte, are anumite criterii după care şi le achiziţionează (pe care, poate nu le ştii) ştie anumiţi comercianţi de unde le achiziţionează...

4 răspunsuri:
| ema69 a răspuns:

Pai cred ca cel mai bine ar fi sa ii mai cauti o prietena, sau chiar mai multe ca la ei se poarta haremul...scuze dar nu m-am putut abtine de la glumita asta, sper sa nu te superi.Si acum serios vorbind,cred ca ai putea sa ii iei ceva ce sa foloseasca tot timpul pentru a-si aminti mereu de tine, gen ceas, sau portofel...

| pwp a răspuns:

Eu zic sa nu mai continui cu el.arabii sunt cei mai periculosi!

| benny a răspuns:

O sabie ca sa poata sa-ti taie nasul sau o ureche

| Allrc24 a răspuns:

Pai ai putea sa ii cumperi un steag al americii si un tricou pe care scrie: israel and usa foreverlaughing