Asa am fost si eu la un moment dat cu prietenul meu. Bine. Noi stam la 2 strazi unul de celalalt
Cea mai buna solutie este sa vorbesti sincer cu el sa ii explici ce te deranjeaza la el. Daca te iubeste asa cum spui iti va da spatiul necesar.
Asa am fost si eu... dar i-am dat papuci...
cauta un baiat din orasul tau
este cel mai bine...
si oricum tu nu il iub
Sa vorbesti pe messenger e una si sa stai cu el e alta treaba daca vrei sa vb mai multe si sa te ajut, e foarte mult de vb si de discutat daca doresti ia adresa mea tokacs@yahoo.com sau id-ul de mess tokacs
In primul rand eu nu cred in relatiile la distanta, in al doilea rand nu cred ca trebuie sa-i explici ca ai nevoie de libertate atata timp cat sunteti departe unul de celalalt. In rest trebuie sa te gandesti bine ce vrei de fapt cu adevarat.
Buna, ehh...asa am patit si eu, dar eu cred ca tu il iubesti doar ca ai impresia ca doar tii la el si asta pentru ca te suna des, vb des cu el pe mess si va mai si vedeti cand puteti.Eu cand sunt cu prietenul meu parca simt ca ma satur de el ca ma copleseste cu telefoane si cu diferite intrebari si gelozii, dar e doar impresia ta c anul il iubesti cel putin asa cred eu. POate ca ai nevoie de mai multa libertate adica sa vb dar nu chiar asa des, sa aiba si el mai multa incredere in tine.De multe ori si prietenul meu imi da dureri de cap cu chestiile astea, dar nah... te iubeste, de asta e asa. E asemanator ca la mine doar ca noi nu suntem din orase diferite, stau la o str distanta de el.
Cauta-ti un baiat din orasul tau chiar dacava avea un caracter mai tare dar sa fie alaturi de tine oricand vei vrea.Ma refer la prezenta fizica. O relatie virtuala nu cred ca poatefi de durata.
Lipseste o oarecare consistenta in relatia voastra, si distanta e un factor. E bine ca ti-a creat iluzia ca il domini prea mult dar pe alta parte nu te lasa sa misti un deget fara sa stie Raspunsul este ca faci ce vrei si il lasi sa se obisnuiasca cu tine asa cum esti si cum te simti bine. Daca nu merge asa, nu te vei putea preface la infinit. Daca la inceput nu accepti omul asa cum e, pe parcurs cand trece din "indragosteala" ce o sa mai faci?