| CrYsSuLeTzU a întrebat:

am un prieten pe care sora mea mai mare nu il suporta deloc cu acest baiat eu am mai stat in trecut ne-am despartit ca s-a dus la mama lui in spania dar cand a venit am stat din nou impreuna la acest baiat eu tin foarte mult dar cum sora mea nu vrea sa stau cu el mi-am schimbat parerea nu mai stiu daca mai tin sau nu la el ce sa fac? ca eu nu vreau sa il las... fac ce spune sora mea sau nu?

Răspuns Câştigător
| ancaRjaibi a răspuns:

Tu esti singura care stie daca simti ceva pentru acest baiat sau nu. Daca intr-adevar simti ceva, dar si el de asemenea simte ceva pentru tine, incearca sa o convingi pe sora ta ca acest baiat te poate face fericita. Ia lucrurile mai usor, tine cont si de parerea surorii tale mai mari, ca poate stie ea de ce nu il place.Fi mai atenta cu el si vezi daca acest baiat te merita sau nu.Noroc

6 răspunsuri:
| morena a răspuns:

Vb cu sora ta, si verifica daca intr-adevar are motive intemeiate ca sa creada ca nu e potrivit pentru tine! Poate are dreptate si tu nu vrei sa vezi adevarul despre el! Se zice ca iubirea e oarba! Uneori e bine sa mai ascultam si parerile altora, cand e vorba de persoana iubita! Daca contezi pe parerea noastra, nu vad de ce nu vrei sa crezi si in parerea unei surori, care chiar stie mai bine decat noi adevarul! Acorda-i mai multa incredre si bazeaza te pe cuvantul ei, doar de aceea avem surori mai mari!happy

| Turquoise a răspuns:

Buna,
Poate a devenit o obisnuinta pentru tine acel baiat, si erai indragostita de o iluzie.Eu as zice sa iti asculti sora pentru ca sigur iti vrea binele, nu este o straina in care nu poti avea incredere.Se spune ca sora si mama iti sunt cele mai bune prietene(da e greu stiu, dar e adevarat).
Sarbatori fericite!:*

| Volkswagen a răspuns:

...Eu cred ca mai bine ai ramane cu el... a fost o greseala ca l'ai lasta ca a plecat cu mama lui in Spania dar daca nu s-a suparat nu e nici o drama, oricum sora ta posibil ca vrea sa te ajute sau e posibil ca nu vrea sa fii cu cine vrei u ci cu cine vrea eawinking

| brokenangel2011 a răspuns:

Parerea mea sa faci ce iti spune inima.
daca il iubesti cred ca merita sa luptati cu cei din jurul vostru pana veti reusi sa fiti impreuna.
nu te lasa influentata de cei din jur...ptr ca nu intotdeauna iti vor binele asa cum zic(nu ma refer la sora ta, vorbesc in general).
bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E viata ta... tu trebuie sa iei decizia.Nu sa te lasi influentata de ce spun unii pe internet, ca poate iti vor raul

| KrsS a răspuns:

Daca sora ta e mai mare, poate ar trebui sa ii asculti sfatul din experiente proprii. Daca te'ai despartit de el pentru simplul fapt ca a plecat la mama lui in Spania, mi se pare destul de imatur. Fa ce simti, pana la urma tu stai cu el, nu sora ta. Asuma'ti riscul