Pai te bagi tu in vorba cu el... Cand il mai vezi prin curte il saluti : Buna, vecine, nici nu stiam ca am un vecin atat de aratos Cu acest salut daca nu te baga in seama atunci uita de de el!
Daca nici macar nu te saluta, eu zic ca nu are rost sa iti pui sperante in el. Nu stiu, mi se pare ciudat sa nu te bagi in seama ca vecin. Sa il atragi cumva gen ''buna vecine, deseara ne vedem la mine'' glumesc. Orienteaza-te spre altul.
Ai 15 ani si el 19.
El posibil este in primul an de facultate iar tu boboaca la liceu sau abia termini clasa a 8-a.
La ce te astepti, este firesc sa nu existi pentru el, decat cel mult sa te salute pentru ca mamele voastre sunt prietene.
Daca tot vrei 'iubit' cauta mai aproape de varsta ta, desi in generatia asta si cei de 16 ani vor sex dupa 2 saptamani.
Interesează-te prima oara daca tipul are prietena. Pur si simplu..trimite-i mesaje pe facebook sau cand il vezi pe strada saluta-l tu. Incearca sa faci parte din grupul lui de prieteni. Sau daca esti fata tupeista spune-i in față ca il placi. Daca nu ar trebui sa ii spui si mamei tale poate o sa ii spuna mamei lui si asa afla si el. Nu il cunosc, deci nu imi dau cu parerea daca-i si el mai putin tupeist si rusinos atunci tu ar trebui sa il bagi in seama si sa vorbesti cu el. Cel mai bine e sa vorbiti doar voi doi. Daca nici dupa ce ii spui ca il placi nu iti da atentie. Probabil ar trebui sa il uiti si sa gasesti pe cineva de varsta ta.
Cu numele ala suspect vrei sa te ia lumea in serios?
Si cam care e diferenta de varsta? De unde ii stii varsta daca nici macar nu ai vorbit cu el?
Spune-i lui mama ta sa o cheme la o cafea pe mama lui si sa o intrebe de el daca are prietena. Daca nu are, sa-i spuna ca il placi si ai vrea sa va cunoasteti mai bine, da-i un facebook sau nr tau de tel si sa-i zica daca e de acord sa iti dea un sms apoi totul va decurge de la sine