@paula esti ambigua, nu spui daca este virus uman ori de calculator. Daca este uman du-te la un doctor. Daca este de calculator nu spui daca ai ori nu un program antivirus. Daca ai da o scanare si ar trebui sa ti-l gaseasca si il stergi. Daca nu ai eu iti recomand solutia mea de securitate, formata din 3 programe gratuite: avast! 6 free(program antivirus). Malwarebytes' Anti-Malware(program antimalware si antispyware) si Comodo Firewall(un firewall bun). Le gasesti usor pe site-urile oficiale ori pe multe altele si le descarci. Apoi actualizezi Malwarebytes' si dai o scanare completa si stergi ce-ti gaseste. Poti apoi sa dai o scanare si cu avast! 6. Cu acestea vei avea o protectie buna, mai ales daca vei lua in seama avertizarile lor. Succes si numai bine!
Iti sugerez antivirusul Avast. E eficienta si varianta free. Cu bani ai mai multe alegeri.
I-ati un antivirus mai bun si dai scanare la ambele diskuri (sau daca ai doar unul dai doar la acela)
Sunt multi virusi si aici nu ai spus nimi. Daca e vb de un virus la propriu mergi la doctor daca este vb la figurat dormi seara bine si a 2 zi vei sti ce sa faci.
Cea mai buna idee: ii zici sa plece. Poti sa-l scoti si la un suc.
Nu ai auzit de antivirus?
Vorbeste cu un informatician, si spune-i sa iti reformateze calculatorul. Toata operatiunea ar trebui sa coste intre 50-80 RON. Dar sa nu mai patesti acest lucru si data viitoare cumpara-ti un antifirus cu licenta.
Avira e foarte sever la virusi, daca il ai atunci stai linistita, @incubus avira isi face pe fiecare zi am stat cu el un an fara probleme.
Ii spui frumos...imi place ca ai venit la mine.dar nu mai vreau sa te am.te rog eu frum pleaca. frate sa inventat antivirusul.
Uite pushi poate ca tu nu ai probleme am calculatorul de o luna n-am umblat pe calculator niciodata asa ca terog terog nu mai scrie daca nu te intereseaja
ok! sper ca m-am facut intelesa! papa
Nu crezi ca ar fi cazul sa ne spui ce fel de virus ai?
nu de alta da ca sa te putem ajuta!
anonim_4396 întreabă:
IoanaIoa88 întreabă: