| ticaela a întrebat:

Am vorbit cu baiatul de care imi place si mi-a spus ca el nu vrea o relatie deocamdata deoarece inca mai sufera dupa fosta, dar putem sa fim prieteni.Ce ar trebui sa inteleg din asta? Sa incerc sa fiu doar prietena lui pentru un timp, si sa il ajut sa o uite?
Funda :d

9 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Cel puţin e sincer! Putea profita de naivitatea ta, şi pe urmă-ţi da papucii!
Asta demonstrează că-ţi e prieten cu adevărat, nu-i da cu piciorul! Să fii iubită!

| Dumnezău a răspuns:

Realizezi ca ti-a oferit un flit iremediabil in cel mai subtil mod cu putinta? Adica te-a bagat in "the friendzone" din cauza fostei? Cat timp tipul are inca vise de intoarcere catre persoana cu care a fost inainte si "sufera" e clar ca nu prea se merita sa te bagi pe felia lui si sa intervii inutil.Decat sa tot placi pe cineva care te considera doar un bun prieten, cel mult, mai bine te orientezi catre altceva.

| Sentinel a răspuns:

Puteti fi prieteni amici, prezenta ta il ajuta sa treaca mai usor peste despartire, dar sa nu sari calul incercand sa transformi relatia de prietenie intr-una mai apropiata.

Asta ar putea fi o varianta.

Cealalta e ca ar putea sa te tina langa el in caz de rezerva, inca mai spera la o impacare cu fosta, daca nu va fi posibila se va orienta catre tine ca si cum ai fi o marfa sau dama de companie.

Sfatul meu : nu iti ofera ce iti doresti, treci mai departe.

| neutrino a răspuns:

Adica sa fii la dispozitia lui. Asta vrei?

| Anonima264 a răspuns:

Din ce am inteles eu ar fi cam doua variante:
a. Poate te place dar pana cand nu uita de fosta nu vrea nici o relatie!
b. Poate chiar nu te place!

| GandalfTheWizard a răspuns:

Daca el nu vrea sa uite de fosta relatie si zice ca vrea sa fiti doar prieteni, e probabil ca la urma sa fiti intr-o relatie in timp ce el se va desparti de tine si va fi iar in relatie cu fosta iubita deci te va lasa balta. Daca nu poate uita de fosta relatie uita de el mai bine decat el sa uite de tine.
PS:NU LUA BAIETI LA MANA A DOUA!laughing

| magdaliciii a răspuns:

Eu zic ca ar fi mai bine sa fii doar o simpla prietena deoarece daca il ajuti sa uite, dupa aceea poate o sa iti zica "pa".fa cum vrei.dar eu cred ca daca il ajuti te va folosi doarbig grinbig grinbig grin

| IoanaMontana a răspuns:

Pai... devii cu el BFF apoi incepi sa ii faci surprize romantice sa uite de ea.Intr-un final veti fii impreuna1 crede-ma am incercat! BAFTA si pupici!

| Roby_roberto_1997 a răspuns:

Pai baiatu nu vrea prietena momentan. da oricum ramai prietena cu el si incearca sa il convingi, sa il cuceresti. sa fie cu tine. funda?