Buna!
-un ursulet mare de plus (mereu este cadoul potrivit)
-un tricou alb pe care vei scrie tu cu niste markere cate ceva
-o cana personalizata si un lantisor/bratara
-o rama cu voi doua si un carnetel in care sa scrii ce simti tu pentru ea
Si ceva mai special:
-pe langa un cadou poti sa te duci la ea acasa in dimineata zile ei de nastere si sa pregatesti un mic dejun pe care sa il mancati amandoua(bineinteles ca si mama ei trebuie sa fie de acord)
-ar mai fi ca in acea dimineata sa te duci la ea acasa si sa te duci in baie, iar ea cand va intra sa o sperii
Sper sa va distrati!
Si...la multi ani!
Cumpara-i o bijuterie sau organizeaza-i o petrecere surpriza. Sigur va fi incantata.
Fă-i un cadou personalizat cu voi două, de exemplu un tablou, o pernă, o cană. Cumpără-i bijuterii sau ceva ce ştii că-şi doreşte şi îi place mult. Ori fă-i ceva manual pentru că nu contează cadoul, contează cât de mult ţi la acea persoană.
I-ai putea lua o bratara in forma de inima cu B.F.F. care se desface in doua, iar o parte sa o pastrezi tu, iar cealalta ea, un album foto cu toate amintirile voastre sau o cana cu poza voastra, o cutie de bijuterii, etc.
Eu prietenei mele cele mai bune mereu ii cumpar o bijuterie cercei, odata am cumparat acelasi medalion pentru amandoua si asta ne-a unit si mai mult.
Poti sa ii cumperi o perna sau un tricou/bluza si sa pui o poza cu voi 2 pe el sunt magazine speciale pentru asa ceva