| JasonMcCann a întrebat:

Bună, anul ăsta m-am mutat în Italia. În clasa mea sunt mai mulți străini, printre care și un băiat. Este foarte de treabă, în ora îmi trimite bilețele, în pauză stau cu el (pe lângă câteva fete și 2-3 băieți). Când mergem acasă (blocul lui este foarte aproape de al meu, la o stradă distanță), mă ia de gât și se rezeamă de mine și îmi spune „sunt obosit". I-am spus că îmi place de un băiat, și el mi-a zis „de ce îți place de el?". Voi ce ziceți, mă place? Nu sunt sigură, fetele cu care stau în pauză mi-au spus că cel mai probabil mă place, eu nu știu ce să cred. Îl consider mai mult un frate.

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Da,te place

| Pool77 a răspuns:

Nu e un frate te place toantohee hee!

| Florincrap a răspuns:

Te place! Esti aleasa. Straini la ce te referi? Italieni sau elvetieni,germani, austrieci, etc?
Te ia de gat si iti spune ca e obosit. Nu e obosit deloc, vrea sa stea cat mai mult aproape de tine. I-ai spus ca iti place de un baiat; raspunsul lui tradeaza gelozia.
De curiozitate, cat e pauza la voi; invatati si sambata?

| JasonMcCann explică (pentru Florincrap):

Nu este italian, nici român. Învățăm și sâmbăta (de la clasa a 6 a în sus, cei mai mici doar până vineri dar au 8 ore pe zi). Eu sunt a 6 a (aici ar fi primul an de gimnaziu), în fiecare zi 5 ore de luni până sâmbătă, pauza este doar una, este după a 2 a oră, și durează 15 minute.

| Florincrap a răspuns (pentru JasonMcCann):

Atunci,ce e? African?

Nu, este din Filipine.

| Florincrap a răspuns (pentru JasonMcCann):

WTF? Atat de cosmopolita e scoala, incat au elevi si din Asia?
In ce limba vorbiti?

Au și din Arabia, Pakistan, etc... Vorbim în italiană, mai ales pentru că mulți sunt născuți aici sau sunt veniți în urmă cu mai mulți ani, eu am venit în iulie, am învățat limba destul de bine, deci italiană.

| CocaColaDeCapsuni a răspuns:

Eu sincer cred ca te place daca nu, nu ar face gesturile alea si nu te-ar fi intrebat ca de ce iti place de baiatul ala. Nu?raised eyebrows

| Fighter a răspuns:

Sigur te place. Dar daca tu il consideri ca un frate atunci ar trebui sa ii dai de ineles asta sau sa ii spui acum pana nu se ataseaza prea repede. Daca nu vrei sa il anesti. Si daca iti place de el atunci felicitari. big grin