| UKasse a întrebat:

Anul viitor o sa intru la liceu si vreau niste sfaturi. Cum sa imi fac prieteni usor? Nu vreau sa se intample ca in scoala generala pentru ca nimeni nu vorbeste cu mine. Nu vreau sa stau singura in banca. Sunt fata si vreau o "cea mai buna prietena" pentru ca nu am asa ceva. Sfaturi?

Răspuns Câştigător
| st3amgam3r a răspuns:

Se spune ca liceul iti schimba perspectiva despre viata la 90 de grade. Asa va fi si cu prietenia. Probabil ca nu te va cunoaste nimeni acolo si se vor intelege intre ei mai bine decat se inteleg cu tine, dar stai linistita, eu pe a 9a am fost foarte timid, de abia scoteam un cuvant in fata colegilor, insa acum sunt a 10a si deja ma simt cu mult in largul meu printre ceilalti, odata ce am intrat in anturaj. Si nu, nu este unul rau.
Apropo, odata ce observi trasaturile de caracter ale fiecarei colege, incearca sa te imprietenesti cu cea care ti se pare cea mai responsabila dintre ele, te va invata multe! Bafta!

7 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Numai de tine depinde totul.Trebuie sa fii sociabila.

| DeidaraXR1 a răspuns:

Pai, daca ai noroc, ai sa pici intr-o clasa cu oameni ok care vorbesc si nu sunt porci. Fii sociabila, fa cunostinta etc. Ce te ajuta foarte mult este sa iesi in oras cand se face de o iesire. Cand am fost eu intr-a 9a ieseam la pizza cu diriginta si ne intelegeam super bine.

Totusi, nu te baga pe felie cu fumatori si baieti sau fete de spita rea sad

| Constantin_Catinca_Stefana_1996 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie. Incearca sa te pui bine cu toti, sa ii analizezi putini, sa iesiti toti undeva si dupa sa iti selectezi oamenii care iti plac, sa iti gasesti un anturaj.

| UKasse explică:

Nu prea pot iesi pentru ca nu ma lasa mama. Vreau sa stau doar in casa si sa invat. Alte idei?

| GoodDay9 a răspuns:

Nici eu nu am multi prieteni, pentru ca am fost si sunt pe principiul: sunt mai selectiv, in privinta a lega prietenii.
Greu se apropie o persoana de mine, pentru ca sunt o fire rece, respingator. Ca acea persoana sa imi ajunga la suflet, trebuie sa o cunosc foarte bine, sa zic asa din 2-3 intalniri, si ce discutam, imi dau seama daca persoana aia merita sa-mi fie prieten, sau de ce nu prietena.

| Floristean_Dan_1974 a răspuns:

Baga-te cu ei in seama

| veryhonest a răspuns:

Te destinzi si esti deschisa cu toata lumea. Asa iti creezi relatii cu ceilalti.