| InoTkd95 a întrebat:

Apelez iar la voi deoarece m-ati ajutat mereu. Acum cateva zile a venit un baiat de vreo 17 ani la noi la sala ( el a mai fost, s-a lasat un timp si acum s-a intors) si este foarte de treaba. AM vaga senzatie ca se intampla ceva in inima mea. Desi o prietena zice ca nu e bine deoarece el e de treaba pe exterior, dar pe interior este,, o bestie" din cauza unei probleme de familie. In ultimul timp a inceput sa se dea la mine. Eu ii raspund la jocuri dar vreau doar sa incerc sa comunic cu el.Eu cred ca se comporta urat cu unii deoarece nu e inteles si ca are nevoie de o persoana care sa il asculte mereu. Se zice ca e obsedat sa aiba o prietena si ca pe fosta a si lovit'o din cand in cand si a si dezvriginat'o desi eu stiu ca au fost ceva timp impreuna. Acum mi-e teama sa nu vrea sa aiba doar o simpla relatie de amicitie pentru ca eu mai mult nu sunt dispusa sa fiu pentru el. Voi ce ziceti? Merita sa devin cel putin amica lui? Credeti ca am sanse sa ajung si,, victima" lui? sad

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa afli tu mai multe despre el si sa nu mai crezi tot ce se zice. Ai putea sa devii amica lui si daca vezi ca merge treaba, de ce nu si mai mult?

| ydaa a răspuns:

Cooincidenta si eu tot la sala de dansuri am intalnit si am avut aceeasi poveste cu un baiat si da si eu am crezut aceleasi lucruri despre el si am devenit prietena lui adica amica lui si el tot imi facea avansuri si tot ii ziceam ca nu vreau sa imi stric prietenia cu el daca e sa ma conbin cu el orkum stiam ce are de gand si mereu ii ziceam ca nu si acum suntem simpli prieteni orkum nu-l lasa sa iti tot faca avansuri evital atuncea cand iti spune asa deoarece apare sarutul dupaa devine smecher si sti tu mai departe... deci sfatul meu nu fi foarte retrasa dar nici nu te bagaa mereu in seama cu el deoarece risti sa te indragostesti mai rau decat esti. mai e ceva daca vezi ca nu mai poti sa ti in suflet si vrei sa-i spui kal plaki faoo! dar zii: risc sa fiu cu tine insa nu te las sa-ti bati joc de mine cevaa care sa-i arate ca nu esti doar o `proasta topita` dupa el ca altele orkum daca tine la tine devine si baiat cuminte orkum eu zic fi macar deci macar amica cu elhappyhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai amica cu el poti fi...si cu timpul sa vezi ce fel de baiat este, sa iti dai tu singura seamahappy iar "victima" lui nu poti deveni decat daca vrei sa fiti mai mult decat simplii amici... ceea ce ai spus ca nu vreihappy daca dupa un anumit timp vrei sa fiti mai mult decat amici si iti demonstreaza ca merita, atunci nu vad ce ar fi rau in a fi impreuna. Tu cati ani ai? La ce fel de sala v-ati cunoscut? Astept un raspuns privat(ca sa nu mai caut p-aici la raspunsuri la tine)

| cristi202 a răspuns:

Faptul ca se comporta urit cu unii "deoarece nu e inteles" nu constituie un argument serios. Daca esti om si esti de treaba, te porti frumos cu toata lumea. Nu tii cont de faptul ca nu esti inteles. Probabil ca acea prietena are dreptate, din ce ai zis aici, cred si eu ca e "o bestie" - iarasi, problemele de familie nu ar trebui sa te transforme intr-o bestie daca esti om.
Chestia cu faptul ca "este foarte de treaba" e tragica de multe ori. Multi baieti stiu sa se ascunda si sa se poarte frumos incit sa apara a fi de treaba, ca mai apoi sa isi arate coltii. Nu ai fi prima care ar zice, cind da de greu cu el ca la inceput parea a fi "de treaba".
Asa ca, stai deoparte. Cauta sa il cunosti mai bine, fara sa te implici. Incearca sa fii cit mai obiectiva, sa vezi in realitate ce fel de om e, si implica-te abia cind vezi ca chiar e baiat de treaba. Insa eu nu prea cred acest lucru.

| no1cares a răspuns:

Amica e ok adica sa vb cu el si chestii
dar 'victiam lui' o sa devii daca faci ce zice el si nu gandesti cand te intreaba ceva

| ARSSS a răspuns:

Cristi202 are un pic dreptate.
Dar poate prietena ta vrea si ea cu el, si incearca sa te departeze de el, spunandu-ti din astea, nu stiu, nu o cun pe prietena ta sau pe el sa-ti spun sigur.
Cum a zis si cristi multi sunt de treaba cand ii cunosti, si dupa ce se obisnuiesc cu persoana devin, nepasatori sau mai rau, violenti.Cat despre faza cu obsesia sa aiba o prietena, nu cred, pentru ca daca a mai avut si inainte, nu prea are cum sa "fie obsedat". Un obsedat este acela care nu a avut in viata lui, si tot cautahee hee) cred thinking

| ALice_4674 a răspuns:

Eu zic sa ramaneti doar prieteni si nu ii mai raspunde la "jocurile " lui