| ionela5691 a întrebat:

Apropie ziua mamei mele si nu stiu ce sa-i iau cadou. Voi ce-mi sugerati?

Răspuns Câştigător
| ANAHsneaman a răspuns:

Pai iei si tu ceva simbolic prin care sa-ti atati dragoste fata de ea un lantisor sau un ingeras din ala mic cu baterii care straluceste sunt o gramada de chestii nici prea scumpe pe care sa le alegeti.Succes. big grin

8 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Un buchet de flori, un parfum şi o cutie cu ciocolata ei preferată.

| Dumnezău a răspuns:

Un set numa' bun de vibratoare,lubrifiante, margele(anale) si dildo-uri.E simbolic, si practic!

| Andreutza016 a răspuns:

Poti sa-i daruiesti o bluza sau orice lucru de imbracat, ceva cosmetic, flori, felicitare. Funda?

| Țușcă a răspuns:

Ai putea sa i iei o vaza...sau ceva simbolic care sa-l pui intr-o plasa de cadou si langa o felicitaresi un bilet si unele plase de cadou au un biletel la manere si poti sa-i scrii ceva de gen "Pentru cea mai buna,dulce, sincera, frumoasa mama"sau cum o consideri u...SuCeS!

| irina41099 a răspuns:

Eu zic sa-i faci tu ceva o sa-i placa

| Emilia23 a răspuns:

Heii.

Pai poti sa ii iei ceva. special pentru mama ta.
poti saa ii iei o vaza. produse cosmetice.big grin.
o bluza ceva!big grin bijuterii! tongue.

sper ca te-am ajutat. big grin :*. daaca imi mai vine in minte cvaaa iti spun big grin

| Maddly a răspuns:

Pai...o poseta:X, bijuterii(daca poarta), o rama unde sa fie o poza cu tine si ea, o bluzita... sau ceva facut de mana ta. Sper ca te-am ajutat.tongue

| xXOrdinaryGirlXx a răspuns:

Cred ca cel mai frumos cadou facut din partea ta pentru ea(dupa parerea mea) este o felicitare cu cateva cuvinte scrise din inima...si ceva simbolic dorintelor ei.De exemplu daca e doctora cumparai ceva medicinal...dar nu ma refer la pastilelaughingMa rog te-ai prins tu