Treaba e ca intre tine si Madalina exista ceva dinainte sa apara Monica in peisaj, sa zic asa. In ceea ce te priveste, esti cam indecis, esti confuz, de aceea zic sa stai o vreme sa analizezi situatia pentru ca risti sa iei niste decizii pe care le vei regreta mai tarziu. Si pana la urma... Dupa care tanjesti cel mai tare? Pentru care simti ceva mai intens? Nu te gandi ca daca o vei alege pe una dintre ele, cealalta va suferi. E normal. Asa e in iubire. Tu gandeste-te si la tine si la ce vrei tu de fapt. Probabil daca astepti o mica perioada, iti vei da seama cu cine vrei sa fii de fapt iar pe langa asta, e posibil de asemenea sa realizezi ca niciuna nu e pentru tine. Ai sa iti dai seama... Numai asteapta o mica perioada sa vezi cum decurg lucrurile intre tine si ele si intre ele.
Oh... Stresanta situatia. Analizeaza o vreme intreaga situatie neimplicat. Stai pe margine. Stai singur, nu te grabi sa alegi. Vei realiza la un moment dat pentru care merita sa investesti sentimente.
Cel mai serios raspuns de pana acum. Problema este ca eu sunt deja cu Madalina. Ele doua au vorbit iar Monica i-a spus ca daca ar fi cu mine as fi foarte fericit si nu m-ar supara niciodata, dar asa ma simt si acum fiind cu Mada. Ele parca ar fi gemene. Nu vreau nici sa o pierd pe Madalina dar nici pe Monica sa o vad trista si suparata.
Printr-o simpla atingere de la Madalina simt un fior prin tot corpul, cand ma saruta, simt ca nu mai sunt pe pamant, iar Monica nu prea o ajunge din punctul asta de vedere, cand mergeam la ea pe hol, ma ascundeam, adica nu stiam ce parere vor avea colegii mei.
Cat am fost si cat sunt cu Madalina nu ma ascund niciodata, adica ma consider norocos pentru faptul ca am o fata ca ea langa mine.
Treaba e ca intre tine si Madalina exista ceva dinainte sa apara Monica in peisaj, sa zic asa. In ceea ce te priveste, esti cam indecis, esti confuz, de aceea zic sa stai o vreme sa analizezi situatia pentru ca risti sa iei niste decizii pe care le vei regreta mai tarziu. Si pana la urma... Dupa care tanjesti cel mai tare? Pentru care simti ceva mai intens? Nu te gandi ca daca o vei alege pe una dintre ele, cealalta va suferi. E normal. Asa e in iubire. Tu gandeste-te si la tine si la ce vrei tu de fapt. Probabil daca astepti o mica perioada, iti vei da seama cu cine vrei sa fii de fapt iar pe langa asta, e posibil de asemenea sa realizezi ca niciuna nu e pentru tine. Ai sa iti dai seama... Numai asteapta o mica perioada sa vezi cum decurg lucrurile intre tine si ele si intre ele.
Trebuie sa le-o tragi la amandoua pana le sar creierii pe pereti, iar daca crezi ca nu asa trebuie continua cu facebook-ul si mesajele pe telefon. Bafta
O adevarata telenovela....se vede ca madalina tine mult la tine...mai ales ca a plans mult pentru tine si.ce nu pot sa inteleg si mi se pare absolut ciudat este schimbarea ei de comportament.din cate ai spus la inceput, parea o fata cuminte, care nu ar fi ranit un baiat si nici nu ar fi suportat sa fie ranita, dar apoi nust