| Bya132 a întrebat:

Aş avea nevoie de sfaturile voastre. Sper să aveţi răbdarea necesară să citiţi tot.

Prietena mea cea mai bună e combinată cu prietenul meu cel mai bun. Mă rog, nu prea e combinată că. ce să zic? Nici măcar nu s-au ţinut o singură dată de mână. Aşa, astăzi am vorbit cu băiatul. discuţie normală până când m-a întrebat dacă eu îl plac. Am rămas puţin şocată. I-am spus că nu. După câteva secunde mi-a zis că dacă află că l-am minţit se supără pe mine şi i-am zis că eu l-am plăcut, dar asta a fost mai de mult... după care a zis ceva de genu "uu, e bine".
Îmi e teamă să nu afle greşit. Dacă o va întreba pe prietena mea, aceasta sigur îi va spune că încă îl plac, deşi asta nu este adevărat, pentru că tipa mi-a zis că eu îl plac pe respectiv şi că de fapt încerc să îi despart şi chestii d-ăstea. oh go on
Apoi l-am întrebat de ce este atât de curios să ştie dacă îl plac. După care mi-a zis "aşa.".
Îmi e teamă ca amicul meu să nu afle greşit, să nu cumva să afle că "l-am minţit". Deşi eu ţin la el ca la un frate, nimic mai mult. Îmi e frică să nu se supere pe mine căci eu ţin mult la el.
Am uitat să precizez că i-am spus de nenumărate ori prietenei mele că eu nu îl plac pe băiat.
Doar aceea amică ştie că l-am plăcut odată. şi mai sunt nişte tipe care spun că au impresia că îl plac. şi a fost şi un tip care mi-a zis-o thinking
Credeţi că prietena mea îi va spune băiatului ce crede ea, sau ce zic eu?
Aveţi vreo idee de ce a vrut băiatul acela să mă întrebe dacă îl plac?

Vă rog sfaturi.

4 răspunsuri:
| copiladolescent a răspuns:

Draga Bia, eu nu pot sa iti garantez aceasta dar de obicei ce te-a intrebat prietenul tau este ceva ce intrebi daca esti interesat in acea persoana. In al doilea rand nu ar fi prea bine ca baiatul sa o intrebe pe prietena ta daca il mai placi (cea cu care este impreuna) fiindca acest lucru o va deranja cu siguranta. Eu te-as sfatui sa ai o discutie sincera si serioasa cu baiatul. Ai grija de prieteniile tale, prietenii sunt cei pe care te poti baza mereu, the best. Sper ca te-am ajutat.

| Bya132 explică (pentru copiladolescent):

Mulţumesc, chiar m-a ajutat.

| RazzyFUnik a răspuns:

Prostii de adolescenti tongue
un iubit il poti pierde mai repede decat un prieten in cazul asta... daca relatia ta cu ea este mai puternica decat a ei cu el va avea incredere in tine in cazul unor probleme... si oricum timpul e cam parsiv si cu ochii dupa fuste tongue
de ce a vrut pai simplu pentru ca daca u da el da... ce e asa de greu? o aventura in ochii lui nu e chiar grav...

| roby130299 a răspuns:

O intrebere destul de ciudata ori i un idiot care vrea sa te inrosesti ori te place...