anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As avea nevoie de un sfat bun care stiu ca mereu il voi primi de la voi...Am o verisoara mai mare cu 6 ani dar pana cam acum 1 an ne intelegeam bine de exemplu vara stateam impreuna ieseam cu prietenii ei sau cu prietenii mei etc...Anul acesta nu mai vorbeste asa deschis cum vorbea inainte si totusi cum as putea sa ii atrag atentia sa vorbeasca si cu mine si sa isi aminteasca, ca mai traiesc si eu? Dau fundita pentru cel mai bun sfat! Va pup dulce!

Răspuns Câştigător
| kidu_6779 a răspuns:

Nu cred ca daca incerci sa pari mai matura vei rezolva ceva.
E adevarat ca probabil considera ca esti cam micuta sa iti impartaseasca anumite probleme insa niciodata nu trebuie sa incerci sa te schimbi doar fiindca asa poti petrece mai mult timp cu ceilalti.happy
Daca pana acum un an va intelegeati atat de bine asta nu inseamna ca acum nu puteti.Chiar si in acea perioada exista aceeasi diferenta de 6 ani.winking
Incearca sa te apropii de ea insa fii tu insuti.Eu cred ca asa va fi mult mai bine.winkinghappy
Discuta anumite probleme, da-i un sfat daca are nevoie de el, nu o lasa la greu etc dar pe tot parcursul acestui timp incearca sa fii aceeasi... o incercare esuata de a parea mai matura ar putea strica totul.
Be yourself and everything will be ok.happy
Succeshappykiss

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poarta-te mai matur chiar daca nu te stiu te cunosc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa deschizi subiecte mai serioase, sa pari o persoana mai matura, cere-i pareri despre anumite lucruri, despre inscrieri la liceu(daca esti mai mica de clasa a 8-a, sau in fine, treci a 9-a)...sau anumite informatii, sfaturi, ceva care sa i se para interesant.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-i tot ce gandesti despre acest lucru! Dar daca gandesti sunt 6 ani diferenta intre voi!

Răspuns utilizator avertizat