Rabdare- lasa timpul sa decida - el stie daca spune adevarul sau nu - noi nu ne putem da seama - iar pentru tine un sfat pe care l-am auzit de la tatal meu si de cate ori nu l-am respectat am avut de suferit " in viata nu incerca sa intri in intimitatea cuiva deoarece vei afla ce nu vrei " - asta este sfatul meu nu-l mai controla pentru ca ai sa afli ce nu vrei si o sa te doara Daca minte si-i place sa fuga dupa 2 iepuri s-ar putea sa ramana fara nici unul Nu mai te supara si nu mai crede tot ce auzi - crezi numai ce vezi si ce simti prin pipait (sper sa ma intelegi) si atunci poti sa te inseli - timpul isi va spune cuvantul si daca este minciuna in vorba lui va iesi la iveala - daca este adevar nu vei mai putea avea indoieli in privinta lui Bafta si nu mai te supara
Mda, ti-am citit povestioara. Situatia lui se aseamana cu a mea; in sensul ca eu am o relatie de 1 an si un pic. Inainte de relatia asta am iesit dintr-una de 2 ani si ceva; ne despartiseram dupa multe certuri, urlete, tipete.Intelegi tu! Apoi l-am gasit pe actualul, este un tip cu 5 ani mai mare decat mine, dar ma respecta, imi arata de fiecare data cand are ocazia ca ma iubeste, nu imi lipseste nimic cu el; eu, de asemenea, il iubesc enorm, m-am certat cu tata din cauza lui pana m-a dat afara din casa (iti dai seama cat de mult tin la el, din moment ce am iscat o ditamai cearta cu tata). In fineeacum sunt bine, al meu ma sustine, inca este langa mine, ma ajuta neconditionat cu absolut orice am nevoie,,, daar! Exista un maare dar! DAR: eu inca ma mai gandesc la ex-ul, sunt momente cand imi aduc aminte subit de clipele cu el,, nu-l pot uita! Asta-i cert! Deci si in cazul tau: nu se punde problema ca nu te iubeste, este altceva, la care nici eu n-am bagit explicatia. Eu as zice sa discuti cu el, apoi imi dai un mesaj sa-mi spui ce explicatie ti-a dat, poate imi dau si eu seama care-i motivul pentru care inca imi mai trec prin minte clipele cu fostul, de cateva ori il tineam pe baiatul pe care-l iubesc in brate, ma rasfata, iar mie-mi venea in cap cuvantul "magic" cu care ma alinta celalalt! Stiu ca-i urata situatia, dar nici macar dupa un an si cateva luni de cand sunt cu al meu nu mi-l pot scoate din minte peee,,,"intrusul". :-
@PetreConstanta
As vrea sa-ti votez eu raspunsul castigator, sau macar "cel mai inteligent"!
βყbყshӨя' pe e-mail
PetreConstanta, daca ma gandeam si eu mai de mult la cuvintele scrise de tine, poate ca nu m-ai pierdeam ce am avut.
floriadii : de ce? sunt n motive. 1 pentru ca momentele frumoase nu le poti uita.
AdinaCrissa : eee, eu am facut-o si m-ai lata, i-am spart parola de la yahoo si am citit conversatiile lui cu toooata lumea, am vazut ca inca vorbea cu fosta pe mess, si ca ii spunea ca ii e dor de momentele cu ea... pnm. Sincer si tu daca e sa te desparti de el si cand o sa ai pe altcineva o sa-ti aduci aminte de el si o sa spui ca iti e dor de el.
Bai. nu stiu cum sa te ajut. dar am o intrebare : cum i-ai citit arhiva daca a vorbit cu tipa respectiva de la alt pc?
adica din cate stiu eu arhiva se salveaza pe pc.
deci mai ales daca sunteti din orase diferite nu e putin cam imposibil sa ii citesti arhiva l-)?