| Anda2004 a întrebat:

Bună, as avea și eu nevoie de ajutor. Am o poveste lunga însă o voi povesti pe scurt. Cunosc un băiat de foarte mult timp aprox 2 ani de atunci fiind împreună însă cu multe certuri. Asa, în vara asta și perioada asta el mi-a zis ca nu ma mai place, am acceptat foarte greu deoarece eu am riscat foarte multe pentru el. Ma certam cu ai mei și cu unii prieteni și multe alte chestii și după 2 ani în care am avut mii și mii de amintiri sa zică ca nu ma mai place e bizar. Asa, acum 2 sapt el m-a sarutat și am stat o zi doar amândoi spunându-mi ca ma iubește iar apoi zilele viitoare a zis ca nu știe ce a fost în capul lui de a făcut asta. M-am enervat atunci și l-am blocat pe toate rețelele însă și-a facut un cont nou de Insta și mi-a scris acolo bună și acum vb din nou cu el dar ca prieteni sau nici măcar atât. Nu vreau sa îl iert, nu vreau sa fiu prietena cu el, vreau doar sa îl uit și nu știu cum sa fac. Ajutați-mă va rog. Ziceti-mi ce sa ii zic ca să ii dau impresia ca vreau sa îl uit sau ce sa fac sa îl uit, dați-mi niște pași ca să zic asa.

Răspuns Apreciat de Editori
| Ellenaella95 a răspuns:

Blocheaza-l peste tot, nu ii mai raspunde la absolut nimic si gaseste-ti hobby-uri ca sa uiti de el...probabil e prima ta relatie cat de cat serioasa de esti atat de afectata, insa o sa il uiti si o sa iti treaca mai repede decat crezi.

| KianAlvane55 a răspuns:

Ma mir ca esti atat de indiferenta sau poate nu te-ai implicat intr-o relatie serioasa pana acum in afara de s.x. Cand investesti foarte mult timp si sentimente nu e atat de usor sa ii dai cu piciorul chiar daca cel de langa tine nu e atat de afectat.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Il eviti

| Adry05 a răspuns:

Simplu, ii dai block pe orice cont iti scrie, e un neserios si doar se joaca cu sentimentele tale

| sofisis a răspuns:

Block si gata.

| Crackman a răspuns:

Treci peste... este simplu si usor

| KianAlvane55 a răspuns (pentru Crackman):

Nu e simplu cand te implici emotional.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești născută în 2004:
ați fost împreuna de la 11-12 la 13-14?rolling on the floor
Ce dracu să faci, îi dai block

| Treaem24 a răspuns:

Simplu fa-ti alt gagic

| UnholySaint a răspuns:

La varsta ta ar trebui sa te concentrezi pe alte lucrusi, de exemplu cum sa devi independenta financiar si dupa aia sa te gandesti la o relatie serioasa.

| KianAlvane55 a răspuns:

Din punctul meu de vedere tu esti foarte emotionala iar el e un magar. O sa iti fie foarte greu sa treci peste aceasta relatie pentru ca tu ai investit foarte mult in ea dar ar trebuie sa te gandesti ca poate el nu merita asta. O sa iti gasesti pana la urma un barbat care sa te aprecieze.