anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As avea si eu nevoie de ajutorul vostru.Mama mea se comporta foarte urat cu mine.Ma considera o povara.Pentru tot ce i se intampla si i s-a intamplat da vina pe mine.Nu mai suport aceasta situatie. Ce as putea sa fac?

4 răspunsuri:
| marius77 a răspuns:

Nu esti singurul, mama mea nu ma lasa decat pana la 9 afara si daca intarzii incepe sa turbeze.Incearca sa nu te mai enervezi, fi mai calm ca te muti de acolo odata si odata.

| EUSIATIT a răspuns:

Drg mea citi ani ai? de ce te a facut dac nu a dorit? tATa ce spune? nu ai spus ce i s a intimplat de ti sp ca din cauza ta? O mama nu sp asa copilulu. poate tata care nu are asa sentimente ca nu a nascut el dar mma? VB cu bunica ta sau cu o persoana apropiata tie ce simti tu si ce ti se intimpla. poate te ajuta

| byoana a răspuns:

Crede-ma ca am trecut prin aceeasi siotuatie si am incercat tot felul de trucuri si nici unu nu am mers pana intr-o zi cand mi-am dat seama ca nu o sa reusesc decat daca ma comport frumos cu mama sa fac totul pe placul ei daca venea nervoasa de la lucru eu vb fromos cu ea ii puneam sa manance faceam totul numai sa se simpta ea mai bine si acum iti pot spune ca relatia mea cu mama s-a inbunatatit. UIte fi atenta la comportamentul mamai tale vezi ce ii place ei sa faca si ce nu, fi atenta daca ii place sa fi dragastoasa cu ea si daca nu. Oferai mici cadouri din cand in cand, vorbestei frumos si din cand in cand strange-o in brate si spune-i ca e cea mai buna mama din lume(chiar daca tu nu o consideri asa).
Succes!

| laura99 a răspuns:

Vorbeste cu ia si spune-i tot ce simti ok