Eu zic sa il intrebi direct daca e suparat pe tine sau de ce iti ocoleste privirea. Fa-ti curaj si intreaba-l si cu ocazia asta nu doar afli adevarul, dar daca ii place de tine va incepe sa poarte o conversatie cu tine si poate se leaga ceva, mai stii? Mi se pare cea mai mare greseala sa mai astepti o luna pana la ziua lui, trebuie sa faci urgent ceva deoarece timpul trece, el te uita, e vara, fete multe, stranduri, costume de baie, vacanta! Asa poate va imprieteniti si te invita la strand. Hihi Bafta!
P. S.: Daca nu ai curaj sa il intrebi daca e suparat pe tine, atunci invita-l direct la strand, la inghetata, la un suc, ceva. Mare chestie, ce poate sa-ti faca mai mult decat sa te refuze? Si ce, mori de la un refuz? Macar stii cum sta treaba sa nu mai pierzi timpul! Cateodata trebuie sa faca fata primul pas. Poate e mai timid.
Parerea mea e ca nu e bine sa astepti sa treaca timpul pe langa tine, fa-ti curaj si suna-l il intrebi daca e suparat pe tine si de ce te evita, poate el e mai timid si afland ca tu il placi sa intimidat mai rau cred.nu astepta pana la ziua lui suna-l si vorbesti cu el poate din aceasta conversatie afli ca si el te place si e mai timid si nu indrazneste sa-ti spuna, mai stii poate iese ceva, si chiar daca afli ca el nu te place macar sti ce ai de facut ramaneti prieteni si atata tot, decat sa astepti pana la ziua lui si tocmai atunci sal intrebi nu e bine ca odata ce timpul a trecut o sa fie altfel mai ales ca e vara o sa fie mai multe fete, cunostinte, plimbari etc.asa ca cu cat mai repede cu atat mai bine pa pa
Eu zic sa-l mai cauti si foarte important sa afli daca are prietena si daca ar vrea sa va cunoasteti mai bine