| Smile25 a întrebat:

As avea si eu nevoie de cateva sfaturi din partea voastara.Asadar:Cum sa sa recuceresc un baiat? A fost sa fie un inceput de relatie dar nu a fost sa fie(eu am fost cea care am dat peste el si i-am zis ca il plac pe mess). Acum insa nu am mai vorbim de 3 luni (nu mai vorbim nici pe mess dar nici cand ne intalnim.amandoi privind in alta parte)Oare crede ca nu il mai plac? Ce sa fac pentru ca am inceput sa tin la el ff mult si parca locuieste in mintea mea gandul meu fiind numai la el si noapte si zi.Acum de cand am luat vacanta nu prea mai intra pe mess. Ce as putea face. Oare sa astept pana la ziua lui (luna viitoare)si sa il sun atunci.Sa il sun de ziua lui? Ar fi ok sa il mai sun si sa ii spun lma daca nu am mai vb de atata timp si atunci cand ne intalneam nici nu ne salutam? Oare sa las totul asa si sa dau uitarii. Dar e prea greu, nu pot sa il scot din gandurile mele. Voi ce ma sfatuiti? Ms :* o seara cat mai buna

3 răspunsuri:
| 6AniFaraTine a răspuns:

Eu zic sa il intrebi direct daca e suparat pe tine sau de ce iti ocoleste privirea. Fa-ti curaj si intreaba-l si cu ocazia asta nu doar afli adevarul, dar daca ii place de tine va incepe sa poarte o conversatie cu tine si poate se leaga ceva, mai stii? Mi se pare cea mai mare greseala sa mai astepti o luna pana la ziua lui, trebuie sa faci urgent ceva deoarece timpul trece, el te uita, e vara, fete multe, stranduri, costume de baie, vacanta! Asa poate va imprieteniti si te invita la strand. Hihilaughing Bafta!
P. S.: Daca nu ai curaj sa il intrebi daca e suparat pe tine, atunci invita-l direct la strand, la inghetata, la un suc, ceva. Mare chestie, ce poate sa-ti faca mai mult decat sa te refuze? Si ce, mori de la un refuz? Macar stii cum sta treaba sa nu mai pierzi timpul! Cateodata trebuie sa faca fata primul pas. Poate e mai timid.

| gabitza144 a răspuns:

Parerea mea e ca nu e bine sa astepti sa treaca timpul pe langa tine, fa-ti curaj si suna-l il intrebi daca e suparat pe tine si de ce te evita, poate el e mai timid si afland ca tu il placi sa intimidat mai rau cred.nu astepta pana la ziua lui suna-l si vorbesti cu el poate din aceasta conversatie afli ca si el te place si e mai timid si nu indrazneste sa-ti spuna, mai stii poate iese ceva, si chiar daca afli ca el nu te place macar sti ce ai de facut ramaneti prieteni si atata tot, decat sa astepti pana la ziua lui si tocmai atunci sal intrebi nu e bine ca odata ce timpul a trecut o sa fie altfel mai ales ca e vara o sa fie mai multe fete, cunostinte, plimbari etc.asa ca cu cat mai repede cu atat mai bine pa pa

| Nicole_5860 a răspuns:

Eu zic sa-l mai cauti si foarte important sa afli daca are prietena si daca ar vrea sa va cunoasteti mai binehappy