| Nimeni a întrebat:

as avea si eu nevoie de un sfat in legatura cu "dupa implinirea a 18 ani, sa plec la prietenul meu, asta fiind fara voia parintilor...". As prefera o persoana care are totusi ceva experienta de viata.

Daca este cineva disponibil sa ma asculte, as fi foarte fericita! (astept un raspuns, daca se ofera cineva sa ma ajute si o sa facem schimb de id-uri sa vorbim mai personal.).

Răspuns Câştigător
| micurutza2005 a răspuns:

Dar nu ai specificat unde sa pleci la el acasa, in alta tara unde e el si de ce sa pleci la el nu va puteti vedea asa in continuare? deci fi mai explicita. pana una alta eu zic sa nu mergi nicaieri acum esti tanara ai alte planuri pentru viitor banuiesc nu sa te mariti, asa ca termina o scoala si fa o cariera un serviciu si poti sa fi si cu prietenul tau pe langa astea in continuare dar prima data gandeste-te la siguranta ta pe viitor sa nu depinzi de nimeni sa fi pe picioarele tale ca prietenul azi e maine te poate parasi si atunci ce faci cum te intorci la parinti daca treci peste voia lor. si apoi ce nu e binecuvantat de parinti nu e bun daca ei au ceva impotriva stiu ei de ce si ce e mai bine pentru tine, nu o sa va mearga relatia bine sau altceva nu o sa fie bine pentru ca parintii nu sunt de acord cu ce vrei sa faci si eu am facut asa si eu am plecat si pana la urma nu a mers bine nimic parca nu aveam noroc la nimic si nu mai eram fericita si au trecut multi ani de atunci si situatia e tot asa neimplinirea totala si fericirea netraita sunt si acum prezente. atunci e valul tineretii dragostea aia nebuna care te face sa ai curaj sa faci orice fara sa te gandesti la nimic dar astea trec si o sa vezi ca nu era cea mai buna alegere sa pleci la prietenul tau, dar s-ar putea sa fie prea tarziu cand o sa vezi asta. asa ca gandeste-te de mai multe ori cand vrei sa faci orice in viata si vezi si cu mintea lucrurile nu numai cu inima si gandeste-te intotdeauna si la partile rele nu numai la cele bune, si la ce castigi dar si la ce pierzi facand asta sau alta sper ca ai inteles ce vreau sa iti spun si nu te pune rau cu parintii pentru nimeni niciodata pentru ca ei ti-au dat viata si niciodata nu iti vor raul dar altii pot sa te dezamageasca foarte usor in viata, asa ca gandeste-te ce vrei sa faci si nu iti supara asa parintii sa sufere din cauza ta ca nu merita, fii cu prietenul tau cat va fi sa fi cu el pentru ca nu e sigur ca vei ramane numai cu el si te vei casatorii cu el asta e zic eu prima dragoste o sa mai urmeze si alti prieteni inca esti tanara viata ta de abia acum incepe sa traiasca sentimentele ai rabdare nu te arunca asa in primele valuri ale vietii.asta e parerea mea si ar fi bine sa ma asculti, daca prietenul tau te iubeste cu adevarat te asteapta si accepta situatia si faptul ca nu e bine sa va suparati parintii cu asta. daca mai vrei sa ma intrebi ceva sunt aici happy

7 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Prietenii si iubitii vin si pleaca.Parintii i-i ai pentru toata viata.pa

| Andra0037 a răspuns:

Nu e o idee buna pentru ca nu trebuie sa pleci la varsta asta.

| Nimeni explică:

Intrebarea mea era alta, in comparatie cu raspunsul vostru!

| Cristiname a răspuns:

Nu mi se pare o idee buna atata timp cat parintii tai nu sunt de acord. Trebuie sa te gandesti bine. Nu stiu nimic despre prietenul tau si nu vreau sa spun lucruri care poate nu o sa se intample dar decat vreau sa gandesti matur si sa te gandesti la consecinte. Daca prietenul tau se"plictiseste", asa cum se plictisesc multi tineri in ziua de azi, sau daca "nu te mai iubeste", sau daca ramai insarcinata si se sperie de obligatii si te lasa singura in momentele cele mai grele, sau cate altele nu se pot intampla. Unde o sa alergi atunci daca nu la parintii tai? Si probabil ca totusi parintii tai te vor primi inapoi, parintii sunt tot parinti pana la urma, dar vrei sa te intorci acasa umilita si plina de rusine si regrete? Probabil esti indragostita si vrei sa fii numai cu el.inteleg, dar nu mi se pare ca in situatia de fata nu se merita. Poate zici ca parintii tai sunt demodati dar cred ca din respect pentru ei si pentru anii de varsta si experienta care o au trebuie ascultati. Si inca ceva:nu e deloc usor sa convietuiesti cu cineva clipa de clipa deci s-ar putea ca dupa ce trece entuziasmul tu sa fii cea care vrei sa te intorci la parintii tai. Orice o sa alegi...succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Am 25 de ani si ca baiat m-am mutat cu prietena, de fapt cu 2. Parerea mea e ca nu trebuie sa te muti cu el; nu te grabi; il iubesti? il iubesti cu adevarat doar daca ai vrea sa te casatoresti cu el; dar el s-ar casatorii cu tine? sau doar se culca cu tine un timp pana ii convine? sa stii ca eu am avut cate 1 avort cu fiecare, desigur, din "greseala", asa se intampla la toti; ai vrea sa ti se intample si tie? mai gandeste-te; nu mai vreau sa mai vorbesc de urmarile avortului si de pedepsele de la Dumnezeu... N. B: VA MUTATI IMPREUNA DOAR CAND HOTARATI SA VA CASATORITI! (am scris asta in 4. 02. 2011, voi reveni sa-ti vad raspunsul si daca vrei o sa-ti dau id-ul meu) PS: m-am casatorit cu una din ele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai o virsta atit de frageda incit eu daca asi mai fi o data de 18 ani nu m-as mai uita sa-mi leg viata nici fara casatorie de un barbat. barbatii se satura f repede de o femeie, pe cind parintii niciodata de copilul lor. singurii care-ti vor binele sint parintii, daca iei nu accepta prietenia voastra stiu iei de ce?, parerea mea este sa-ti cladesti o cariera, distreazate, esti la inceput de viata, barbati gasesti berechet, nu-ti dezamagii parintii ca pe urma sa fii tu dezamagita, asculta-i sint singurii care-ti doresc binele

| Nimeni explică:

@Anonim (tipul de 25 de ani), lasa-mi id tau daca doresti, sau mai bine ti-l las pe al meu.
Al meu este parmenici
Merci!