| ale231 a întrebat:

as avea si eu nevoie de un sfat sad in ultima vreme de vreo cate va luni sunt foarte trista si deprimata! nu ma mai inveseleste nimeni si nimc sad ma enervez din orice crying va rog frumos din suflet cei care doriti sa ma ajutati cu un sfat sa-mi scrieti aici sua daca e dispus cineva sa vorbeasca cu mine adresa mea de messenger este ingeras_alexa17

Răspuns Câştigător
| Daria a răspuns:

Te-am bagat eu in lista. Sper sa-mi dai accepthappy

4 răspunsuri:
| morena a răspuns:

Si eu te am bagat in lista mea! nu fi trista! viata poate fi mai rea decat i-ti inchipui! care i cauza tristetii tale! trebuie sa fie ceva, ca altfel nu te poti enerva din orice! de 3 luni sunt in aceeasi situatie! de aceea am intrat pe TPU. sunt aici de cateva zile si deja ma simt mai bine! lasa-mi mesaje pe mess si-ti voi raspunde cand am timp! capul sus ai prieteni virtuali daca nu adevarati!

| Alexandra09637 a răspuns:

Daca doresti sa discuti despre problema ta, ma poti contacta pe adresa de e-mail psiho.brancusi@yahoo.com, pentru a stabili detaliile unei eventuale discutii. Alexandra Patrascu, psiholog clinician, policlinica Brancusi

| ale231 explică:

Pentru ca simteam si eu nevoia sa vb cu cineva... tu nu ai nevoie niciodata de nimeni alex222?

| alex222 a răspuns:

Dacă nu te inveselește nimeni si nimic de ce pui id-ul sa vb cu cineva?
Speri să găsești acea persoana?