| Ayram21 a întrebat:

Bună, as avea și eu o întrebare
Am rămas însărcinată în UK am mers la Moasa (Midwife) mi-a zis ca am 11 săptămâni de sarcina
Acum 2 zile au început niște sângerări. Am mers la spital și a zis sa revin ziua următoare pentru un scan intern
Am revenit și doctor mi-a zis ca embrionul nu se afla în sacul lui și ca dimensiunile sacului sunt de 7 săptămâni nu 11

Și nu știu ce sa fac, am avut avort spontan sau ce sa întâmplat?

Dacă a mai trecut cineva prin asa ceva, va rog sa îmi răspundă

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau de micul tau necaz, dar noi nu avem noi cum sa-ti confirmam nimic, ca nu avem de unde sa stim ce ti se intampla tie in uter, intreba medicul din spital!
Unori in primele luni de sarcina se mai intampla sangerari minore, iar daca avortai spontan, te asigur ca aveai dureri foarte mari, ca cele de la nasterea copilului si ai fi stiut cu siguranta acest lucru.

Daca s-a facut deja o scanare interna, inseamna ca fatul are intr-adevar 7 saptamani.
Mergi la medic si pune toate intrebarile care te nelinistesc, despre fat, despre tine, despre sarcina etc.
Sanatate multa si sarcina usoara!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai ai fost la medic, te a consultat si totusi tu intrebi pe net? De ce?

| dullcat a răspuns:

Buna.Tu trebuie sa asculti de medic, nu de ce spune moasa.Gandeste-te ca suntem totusi in 2024, nu in secolul XV.

| Dragobeta a răspuns (pentru dullcat):

Totusi, in 2024, moasele din UK sunt la nivelul medicilor din Romania. Nu sunt bagatoare de seama si incasatoare de mita ca la noi.

| dullcat a răspuns (pentru Dragobeta):

Daca erau la nivelul medicilor cred ca ar fi trebuit sa iti spuna perioada corecta cand s-a instalat sarcina.E destul de ingrijorator ca nu ai incredere in personalul medical avizat, dar faci cum doresti.

| Dragobeta a răspuns:

Embrionul nu se afla in sacul lui si totusi sacul...
Habar nu avem ce este acolo. Medicul nu ti-a spus mai mult decat ne zici aici? Nu cred ca a fost avort. Iti spunea medicul. Ai grija de tine si de sarcina.

| Ayram21 explică (pentru Dragobeta):

Nu mi-a zis nimic mai mult. I.am zis de sângerări și a zis sa las sângerările deoparte
A zis ca sarcina e ok, dar nu vede copilu
A zis ca normal trebuia sa se vadă la 7 săptămâni ale luni
A zis sa revin peste o săptămână sa încerce iar
Și am pus aceste întrebări, ca să știu și eu ce sa ma aștept