Eu cred ca el a cautat refugiu la alta femeie crezand ca o va uita, doar ca amandoi sunt de vina pentru relatie, amandoi trebuie sa faca sacrificii fara sa tina cont care a facut mai mult, poate a vrut sa faca o pauza pentru ca relatia era monotona si vroia sa incerce altceva dar nu a procedat bine, nu cred ca trebuie iertat pentru asta!
In momentul in care cineva din relatie (de data asta ea) incepe sa calculeze cat a dat si cat a primit (crede ca a facut sacrificii mari, dar nu a primit suficient), relatia este terminata. In dragoste doar dai, nu astepti nimic inapoi, vei primi inapoi daca dragostea este adevarata si daca daruiesti complet dezinteresat). Restul este doar agonie inutila, din lipsa amandorura de curaj ed a se rupe de o obisnuinta, dar dragoste, cel putin din partea ei, nu mai exista.
Poate ca ar trebui sa vorbeasca unul cu altu, ar fi cea mai buna solutie si in cazul acesta vor decide amandoi ce hotarare vor lu-a mai departe in legatura cu relatia lor. Funda?
Nu as accepta asta si nu m-as impaca cu el pentru nimic, nu se poate ca sa se culce cu diverse si sa spuna ca o iubeste, asa ceva nu se face indiferent de conflictele existente sau raceala si culmea, sa spuna ca o mai iubeste
Ca el este un dobitoc, iar ea o mare proasta daca il accepta si continua a avea o relatie cu el.
Atunci cand iubesti pe cineva, si acea persoana te iubeste la randul ei... nu exista pauze de genu si cu atat mai putin relatii intime cu alte persoane. in acea relatie nu mai exista dragoste de mult, si nu mai vorbim despre respect si multe altele, pe care se bazeaza o relatie adevarata