Depinde...ce lucruri ii plac? Dacă ai fost undeva cu ea și a văzut ceva ce ia atras atenția ar trebui să te gândești la asta... daca știi ce ii place te-as putea ajuta dar altfel nu.
Florile merg oricum. Poate un portofel :-) sau ceva practic, ori un medal sau o bratara. Oricum cadoul e de la tine, se va bucura oricum.
Un bibelou, un ceas, un set de cești, un tablou cu cea mai bună mamă din lume, un buchet de flori, o pereche de pantofi, o bluză frumoasă, mai vrei?
O trusa de igiena si ingrijire corporala( sapun,sampon,balsam de par, crema de fata, crema de corp, cremapentru dus, etc...)
Un lantisor, o bluza, o geanta, o poza cu voi, un portofel, o bratara de argint draguta, ceva finut. La multi ani mamei tale!
Mulțumesc tuturor m.ati ajutat enorm, oricum mâine mă voi duce on oraș și după ce mă voi întoarce va dau fundiță
Eu unei prietene i-am facut cadou o bratara personalizata cu un mesaj frumos gravat pe banut de inox si chiar i-a placut. Inoxul nu se innegreste si nici nu se deterioreaza in timp. Poti gasi multe modele pe pagina:https://www.facebook.com/eventsandgifts. Persoanelor dragi, in general, le place sa primeasca lucruri personalizate si care sa ramana amintire.
REZISTANCE întreabă:
MicuţăBăă întreabă: