| marimoni a întrebat:

as dori sa intrab daca e posibil sa raman insarcinata, am facut sex neprotejat, fara prezervativ de 2 ori la interval de o saptamana dupa ciclu, dar nu a lasat nimic acolo, mi-e frica

8 răspunsuri:
| Tania a răspuns:

Pai nu ramai. Daca nu si-a dat drumul atunci este ok.

| NatureSelf a răspuns:

Doamne luminaza pamantul acesta, Nu poti ramane insarcinata, doar daca au ajuns in tine seminte umane, nu de la contactul sexual rami insarcinata, ci de la spermatozoizi, poti face sex neprotejat zii si noapte, daca nu se termina complet in tine. Nu trebuie sa te ingrijorezi ca de la pur sex poti ramane insarcinata.

| suntserios a răspuns (pentru NatureSelf):

Fals. Poate sa ramana insarcianata chiar daca nu ejaculeaza in ea.
Exista ceea ce se numeste lichid preejaculator care are rolul de a lubrefia natural penisul. Acest lichid poate contine si spermatozoizi.
Mai invata ca dezinformezi lumea, si nu mai da sfaturi de genul "poti face sex neprotejat zii si noapte, daca nu se termina complet in tine."

| NatureSelf a răspuns (pentru suntserios):

Daca nu ajung spermatozoizi in ea, cu morti tai sa ramana insarcinata? ai lasat tu vreo fata insarcinata, lasand doar lichidul in ea? ca daca nu ce-mi spui ti mie.

| suntserios a răspuns (pentru NatureSelf):

Nu ai citit ce am scris eu? Sau nu ai priceput ce am scris?

| NatureSelf a răspuns (pentru suntserios):

Deci poti face sex, doar sa nu-ti dai drumu in ea. Apoi fa si tu protejat. nu ar fi mai usor si mai sigur?

| Laura46 a răspuns:

Nu ramai! niciodata s anul faci neprotejat dupa prima saptamana de cand ti se termina, de atunci incep sansele sa ramai

| waitingforthesunset a răspuns:

Să ştii ca poţi rămâne însărcinată chiar dacă nu a lăsat nimic acolo!
El mai eliberează un lichid [înaintea ejaculării] cu rol de lubrifiere, care poate conţine spermatozoizi. Deci riscul există.