Conform legii, minora trebuie sa fie insotita de parinti. Multi ginecologi incearca sa ajue cat mai multe paciente si mai consulta minore fara acordul parintelui. Dar o fetita de 14 ani nu prea cred, fiindca sunt atatea riscuri. Dezvirginarea unei copile de 14 ani este infractiune oricum ai lua-o, la 14 ani nu are discernamant si barbatul respectiv a violat-o profitand de lipsa ei de maturitate si de imposibilitatea de a intelege ce inseamna relatiile sexuale. Asadar, eu daca as fi ginecolog, as anunta imediat politia.
Minora trebuie sa fie insotita de un parinte la o astfel de consultatie.Graabeste-te.
La 14 ani trebuie mai mult ca sigur sa fie insotita de parinte sau tutore. Dupa varsta de 16 ani se mai accepta, dar la 14... nu...
Consultatia costa din cate stiu de la prietena mea in jur de 40 de lei, dar nu cred ca poate merge fara parinti, mai intereseaza-te dar nu cred ca poate
Nts nts nts sigur pentru prietena?
In fine ce-a facut, n-a folosit prezervativ?
Cred ca poate...
Poate merge la un plening familial este tot ca la ginecolog consultatia este 50 lei trebuie sa duca copie dp buletin si carnetu d note cu stampila si nu trebuie sa fie insotita de parintii
Minora trebuie sa fie insotita de o persoana majora care sa garenteze oarecum pentru ea. o consultatie nu stiu exact cat costa dar te poti interesa. poti merge cu o prietena majora .cineva de 18 ani.bafta...
Răzvan1230L întreabă: