Cred ca ceea ce stie toata lumea, tu inca nu ai aflat, draga mea.
Cu fata cu care lucreaza de 12 ani sau e impreuna,sau a fost,sau ii este extrem de obligat.
Te sfatuiesc sa dispari din viata lui si asta, ca sa nu-ti mananci anii de pomana langa el, sa te trezesti ca la 30-35 ai si un copil cu el si n-ai inteles nimic din viata.
Locuiesc de aproape 20 de ani in Grecia,nu-l cunosc pe el personal,dar ii cunosc pe greci si as putea sa-ti fiu si mama.
Daca omul,oricat de serios pare,dorea sa fii cu el, pana acum iti vorbea despre casatorie, nu despre copil.
Probabil cea care lucreaza la el de 12 ani nu poate sau nu vrea sa-i faca un copil,cu cele din bar nu se poate incurca mai mult de-o noapte,ramai tu,singura care ii poate asigura continuitatea si,posibil,naivitatea ta χτυπaει κοκκινο!
Te sfatuiesc sa-ti revii repede,intereseaza-te unde iti poti gasi de lucru,nu mai asculta minciunile pe care ti le insira si cu care vad ca te-a invaluit asa de bine!
Viata fiecaruia e suma alegerilor pe care le face in viata,sa stii. Daca alegi rau,vei avea o viata grea si te vei intreba mereu unde ai gresit,in nemultumirea si nefericirea zilnica.
Daca vei face alegeri corecte,vei fi multumita si zambitoare si vei crede ca norocul ti-a devenit frate de cruce.
Tu traiesti langa un barbat care te tine pe post de σερβιτορa,care nu tine cont de parerea ta,care e atras la tine numai de posibilitatea sa devii mama viitorului lui copil,complet neimportant pentru el ca ai si tu un suflet,ca ai nevoie de tandrete,de dragoste, de o imbratisare venita fara motiv!
Intelege si pleaca, omul langa care stai e o alegere proasta!
Un lucru e clar:interesele sugruma sentimentele! El vrea un copil, este singurul lucru care si-l mai doreste.Dar copilul nu se cumpara cu bani si asta chiar nu stie!
Da, trist ceea ce povestesti, cu toate ca i-ai facut toate poftele si i-ai aratat cat de mult il apreciezi si il iubesti, el se poarta in asemenea mod! Nu stii ce are in cap, sunt dubiosi oamenii ascunsi sa stii...si tu esti atat de tanara, sigur meriti un barbat mai bun care sa stie sa te iubeasca si sa te aprecieze asa cum merita o femeie! Nu iti inchide tineretile din cauza caracterului acestui om, nu se merita sa faci un copil care sa nu isi cunoasca tatal sau sa-l vada cum creste sub ochii lui! Nu se merita sa stii, viata e dura si nu ti-o face si mai dura decat este! Si eu te sfatuiesc sa iti cauti de lucru in alta parte pentru ca depinzi prea mult de el...si el stie acest lucru si de aceea se comporta ca un badaran! Sa vezi atunci cand te vei departa ce fel o sa reactioneze, daca in schimb va tine la tine va veni dupa tine si atunci vei vedea daca se merita sa mai stai cu acest om! Dar dupa tot ceea ce ne-ai povestit aici, eu cred ca trebuie sa mergi pe drumul tau, nu se merita sa suferi! mult noroc, iti voi tine pumnii!
Maaa,voi ati auzit de premeditare? Tipa a vrut ceva de la inceput ce naibii.Luam in calcul o dragoste enorma a unui om cit de cit cultivat pe linga un om mai mare ca ea cu 20 de ani care, daca se grabea, putea sa-i fie bunic. Unde dreacu va sta capetele?
Stii raspunsul deja pentru ca nu ai decit doua alternative; ori ramii in formula in care sinteti ori lucrezi pentru el ca dama de consumatie.
Nu lucrez ca dama de consumatie eu sunt barwoman in pub lui. nu are nici o legatura una cu alta. el are 2 magazine un pub unde sunt doar eu si un alt club unde lucra restul fetelor.
Pentru el esti ceea ce se numeste:o legatura convenabila.
Atitudinea lui fata de tine niciodata nu o sa se schimbe,asa ca nu vad ce sfat mai bun ar trebui sa primesti decat acela de a-l parasi,daca mai ai putina demnitate si vrei sa te simti om, nu obiect de decor, masina de facut sex sau mama unui copil al carui tata nu te iubeste.
Doamne nu-mi pot imagina de femeie ar accepta o astfel de viata.La 25 de ani esti practic la inceputul vietii si tu alegi sa te inchizi de acum intr-o relatie de convenienta.Te-a cumparat!
Bravo! imi place raspunsul tau justitiarule, ai perfecta dreptate
Pai nu te iubeste.
Daca ii faci un copil ...tot nu o sa te iubeasca.
Sigur are si alte iubite in afara de tine.
Mai bine te gandesti ca tot ce conteaza este ce este mai bine pentru tine, nu pentru el si ca meriti mult mai mult.
Fai copchil dar cu acte in regula.are avere nu? ii trebuie mostenitor.ar trebui sa fii mandra ca il vrea de la tine.si oricum cu timpul el ...se duce la vale.tu poti urca la deal, de cate ori vrei.esti mai tabara. daca esti si 5 minute isteata, te-ai scos pe toata viata si pe copil l-ai aranjat.
Nu vreau sa te jignesc dar am impresia ca tu vrei cam multe, si dragoste, si masina... In al doilea rand are o varsta si omu este bazat pe el, mai ales ca este om de afaceri. Faptul ca nu se mai culca cu tine este dat de banuit, ori are pe alta care il satisface, ori este prea obosit pentru asa ceva. Parerea mea este sa iti cauti pe alt cineva de varsta apropiata.
Nu vreau masina eu nu i-am cerut masina nu am nici o pretentie de la el doar vreau sa ma iubeasca si sa imi demosntreze dar nu prin bani. nu e vb de masina e vb ca i-am oferit totul si cred ca merit si eu sa fiu iubita.
Bine-nteles ca o moralitate indoielnica nu te lasa sa recunosti insa experienta de o viata imi spune al dreacu de brutal ca orice om vrea "ceva".
Eu am nvri\ut un raspuns nu am vrut sa fiu criticata ot ceea ce tu nu sti. daca stii doar sa critici lumea mai bine nu-mi mai scrie nu am nevoie de sfaturi aiurea mai bine ma lipsesc
Eu iti zic sigur:tipul asta nu te iubeste,te tine pentru ca esti mai tanara, iubirea nu e asa, copil vrea pentru ca are o varsta.Eu am 22 de ani de la 19 ani am stat 2 ani cu un betiv(avea 37 de ani)care imi vorbea urat,facea scandaluri,bea mereu, cadea prin santuri, un chin.Cu toate astea vroia un copil.De ce oare? Toata lumea ii spunea:maine-poimaine faci 40 de ani si nu ai tu un copil? Pana la urma am plecat nu am mai rezistat.Acum sunt de vreo 6 luni cu un baiat, are 24 de ani, nu 37! ma iubeste, ne intelegem bine, daca ne suparam dupa 2 secunde ne trece, chiar si atunci cand sunt ocupata cu ceva vine si ma ia in brate, imi zice ca ma iubeste.Asta este iubire.Eu iti doresc sa iti scoata viata asta pe cineva in cale cu care sa fii intr-adevar fericita.
Nu stau cu el pentru ca are bani sau pentru ca are magazile pur si simplu stau cu el pentru ca tin la el si il iubesc niciodata nu am stat cu cineva pentru bani si nici nu ma intereseaza bani altuia. el vrea sa cumpere masina sa o treca pe numele fetei cu care lucra de 12 ani si sa o conduc eu pana ce cumparam alta una mai buna si aceea sa fie pe numele meu. vreau sa va mai zic ca inaintea mea a avut o relatie de 9 ani cu o tipa care e aici din cate am inteles ea bea in fiecare seara cate o sticla de wisky, il insela si cica din cauza aceasta s-au despartit fata cu care lucreaza de 12 ani are si ea relatia ei cu un tip. sincera sa fiu tot timpul am banuit ca e ceva intre ei deoarece prea multa incredere ii spune tot ce se intampla intre noi ba chiar daca se intampla ceva eu aflu ultima sau chiar deloc. am avut discutii cu el si i-am zis sa fie mai dulce pentru ca am nevoie de un barbat care sa imi arete ca ma iubeste am nevoie de o imbratisare de o vb dulce mi-a zis ca asa e stilul lui i-am raspuns schimbate daca ma iubesti cu adevarat. nimic tot degeaba eu zic eu aud. am obosit