Nu ai cum sa-l schimbi, asa va fi toata viata. Daca stii ca poti sa-l accepti asa cum e, sa-i oferi totusi libertatea necesara, sa nu-l urmaresti, sa nu faci crize de gelozie si istericale, atunci casatoreste-te. Daca nu, ai grija ca iti vei face viata un iad.
Cat priveste blazarea in pat, ea mai apare in relatiile cu state vechi, mai ales daca intervine si oboseala. Gaseste mereu ceva nou si mai ales fii atenta sa nu fi cicalitoare si geloasa. Astea doua defecte alunga intotdeauna barbatii din pat. Si incearca sa mai iei o parte din indatoririle lui asupra ta, asa incat sa se poata odihni mai mult.
Esti sigura ca pina la anul in sept nu se razgindeste? si apoi de 3 ani nu l ai vazut ce face? nu stiu dar e bine sa te gindesti daca marita sau nu si asa ai pierdut destul timp si apoi tu sing vezi ca deja nu merge ceva ///acea .intimitate nu l mai atrage. vb serios cu el nu te lasa pacalita si rupe raul desi te va durea dar decit la tribunal peste 1 an mai bine de la inceput .vei suferi dar trece.si ia-o de la capat /. ok
Draga mea, un afemeiat e un barbat de care trebuie sa te feresti. Deci daca te-a inselat acum cand sunteti prieteni, te va insela cu siguranta si dupa aceea. Daca numai "simti" ca te iubeste fugi de el vazand cu ochii. Un barbat adevarat iti demonstreaza ca te iubeste prin diferite metode. Iar daca un barbat vrea sa insele o femeie, isi gaseste timp cand nici nu gandesti tu. Sfatul meu este sa "iti deschizi ochii "mai bine, tipul asta este plictisit de tine si tu nu iti dai seama, dragostea fata de el "te-a orbit"Dupa casatorie va fi prea tarziu sa regreti ca ai facut o alegere gresita. Categoric da-i papucii, nu stiu de ce unele fete se pot complace in asemenea situatii, doar nu s-a terminat "sacul cu baieti "cumsecade. Nu vezi baietii din ziua de azi, cunosc o fata nu le convine trec la alta, pana gasesc ceea ce le place, noi fetele de ce nu am face la fel? La mine nu-i valabila regula "primul venit, primul luat"am cunoscut si cunosc multi baieti, dar ii mai pun la incercare sa vad ce le poate "dobitocasul". Asta-i parerea mea, acum tot tu esti cea care hotaraste. Succes si nu te lasa.
Eu cred ca inca nu e pregatit sa se casatoareasca... iar tu daca faci acest pas vei avea de suferit pentru ca sigur te va insela si data viit., daca il iubesti asa de mult incearca sa ii demonstrezi totusi ca esti diefrita de restul
Te inteleg ...eu ti-as sugera sa incerci sa uiti de casatorie si sa-ti traiesti viata altfel doar tu vei avea de suferit... din cate spui tu iubitului tau ii place de tine insa atractia nu inseamna neaparat iubire...:X
Pai daca l`ai iertat ...eu sunt de parere ca cine insala o data o sa o mai faca ...plus ca eu zic ca i`ai dat prea multa atentzie si de cele mai multe ori u te`ai ocupat ca relatzia sa mearga ...si ce aceea el poate nu are chif sa se implice pentru ca vede ca totul merge asa ...esti sigura ca nu are timp?
Sincer? nu stiu ce sa zic, daca te-a inselat odata este posibil sa se repete desi poate nu o va mai face, dar trebuie sa ai o discutie serioasa cu el, sa-i spui temerile tale si daca consideri ca ati reusit sa rezolvati toate problemele atunci e bine. Dar sa stii ca intr-o casnicie trebuie sa pasesti cu inima deschisa si sa fii sigura pe tine si pe el...restul il faceti amandoi impreuna, iar faptul ca nu prea mai face dragoste cu tine, poate ca este stresat, mai bine sa discuti cu el deschis, sa vezi ce zice
Eu cred ca trebuie sa discuti serios cu el despre ceea ce te framanta, sa-i spui temerile tale, sa stii ca nu vei reusi sa-l schimbi doar pentru ca asa vrei tu, daca el nu doreste acest lucru sa stii ca te lupti cu morile de vant. Spui ca te-a inselat in trecut, crezi ca acum nu o face, iti spune ca nu are timp liber, eu nu as fii atat de sigura, ai multe de clarificat cu el, mai ales ca la anul va casatoriti, doar nu vrei sa traiesti toata viata cu indoiala in suflet, si tu ai fost cea care s-a implicat cel mai mult in relatie, tu ai fost cea care a facut posibila aceasta relatie, el nu s-a prea implicat deloc si acum cred ca nici nu prea vrea.
Eu am vorbit si cu el si l-am intrebat daca e sigur ca vrea sa facem pasul asta si e foarte sigur, ma gandesc ca daca nu m-ar iubii cu adevarat nu m-ar fi cerut in casatorie si nu ar fi asa de sigur pe el, l-am iertat pentru ca il iubesc si intotdeauna m-a pus pe primul loc si am aflat ca m-a inselat pentru ca mi-a spus el, altfel nu stiam nici in ziua de azi, am apreciat ca a fost since.ar totusi ma deranjeaza ca se uita dupa altele...sunt multe de povestit mi-ar lua mult sa scriu tot.ideea e ca face multe lucruri care ma face sa cred ca ma iubeste si alele care ma fac sa cred ca intre noi e doar rutin. u mai stiu cum sa-mi pun ordine in gand si sa le deosebes. mai greu sper sa reusesc.mersi va pup
In primul rand ar trebui sa-ti gasesti un iubit mai mare eu zic ca e destul de mic totusi 3 ani . Sper sa nu te superi glumeam
Eu zic sa nu faci pasul asta... daca nu ai deplina incredere in el mai ales ca ai mai peăţit-o asa sunt bărbaţi pana nu pierd persoana iubita nu-si dau seama ce au in fata lor ...eu zic sa faci ceva acum cat poţi, dupa dacă apuci sa faci pasul cel mare o sa fie mult mai trist .nu uita ca nu s-au terminat băieţii si ca mulţii ca el mai gasesti, dar el ca tine numai găseşte... gîndeşte-te bine înainte sa nu regreţi. pup si ai grija
Sincer nu il poti schimba tu, daca sti proverbul " lupul isi schimba parul dar naravul ba' " am trecut prin asta si nu doresc la nimeni, asa ca gandeste-te bine ce vrei sa faci cu viata ta!