Cine te vorbeste pe la spate nu ti-e prieten adevarat, decat 100 de prieteni falsi mai bine numai unul singur si bun, decizia iti apartine daca te mai impaci sau nu cu ele, eu nu m-as impaca deocamdata cu nici una
Chiar si cei mai buni prieteni se mai cearta. Am 2 prieteni foarte buni cu care ma certam destul de des. Ba eram certati cate 2, ba toti 3, dar ne impacam repede, intr-o zi sau doua cel mult.
Acum nu ne prea certam, pentru ca eu nu mai stau in Romania si nu prea avem de ce . De fapt se mai cearta ei si eu trebuie sa-i impac dupa aia, dar asta e alta poveste.
Ce am vrut eu sa-ti zic e ca nu trebuie sa tii suparare pe prieteni si daca se cearta sa incerci sa ii impaci. Asa ca impaca-te cu amandoua, daca si ele vor chestia asta.
Merit un vot doar pentru ca am citit toata povestea asta. Daca pe mine m-a vorbit cineva de rau si am aflat, salut! Ori esti prieten si imi zici in fata, ma ajuti sa ma schimb in bine, ori nu imi esti prieten, simplu. Lasa ca vei mai gasi ca ele cu miile. O prietena adevarata in schimb gasesti mai rar.Asa ca fa-te si tu ca nu esti suparata, dar nu mai impartasi secrete cu ele. Esti probabil in jurul varstei de 11 ani, momentul cand cu totii realizam ca nu exista prieteni.
Nu-i nimic, Mona este un utilizator devotat, merita. Prietenul la nevoie se cunoaste. Cineva care te paraseste asa nu merita atata bataie de cap. Sa fiu sincer niciodata nu m-am certat cu cineva, sa nu mai vorbesc o saptamana sau o luna. Pot sta cu cineva cateva ore fara sa spunem un cuvant si sa ne intelegem de minune. Dar tu esti fata, a nu vorbi cu cineva este cea mai mare pedeapsa pe care poti sa i-o dai acelui cineva, nu? Uite, vizioneaza clipul asta Allan Pease - De ce barbatii..., pe Youtube, este tradus in limba romana. E foarte interesant. Vei afla de unde imi dau seama asa usor unele lucruri despre tine.
Toti prieteni se cearta tu trebuie sa te gandesti daca merita sa le ierti sau nu