Daca ai inceput sa-ti pui intrebari referitoare la aceasta relatie cred ca e bine. puneti cat mai multe intrabari, cat mai ciudate - raspunsurile ai sa le gasesti cu siguranta - si o sa fie bine.
as putea sugera cateva intebari:
ce am facut pentru relatia asta in 2 ani? ce altceva as fi putut face mai mult si nu am facut? de ce nu am facut?
ce a facut el pentru relatia asta in ultimii 2 ani? ce ar mai fi putut face si nu a facut si de ce?
ce anume a facut/ de ce il iubesc, ce imi ofera asta (dragostea/relatia)?
elma iubeste, cum stiu asta, cum am vazut/simtit?
ce varsta ai/are? o dragoste asa mare/ mama lui te considera ca pe fata ei si voi v-ativazut doar o singura data in 2 ani? era posibil sa va intalniti mai des? daca da de ce nu ati facut-o, daca nu de ce nu a fost intr-adevar posibil?
si mai sunt multe. este foarte important sa raspunzi cat mai sincer.
De facut mai mult pentru acesta relatie nu cred ca as fi putut. De iubit de multe ori si eu ma gandesc dc il iubesc si dc sunt atat de naiva in privinta asta, ma gandesc ca daca el nu ma iubea nu ar mai fi venit la mine, nu ar mai fii vb cu mama lui despre mine si nu m-ar mai fi cautat. Eu am dosr 17 ani si el 20, intr-adevar nu este o varsta foarte mare incat sa stiu ce vreau de la viata, dar prin cate am trecut si majoritatea nu au fost bune, m-au maturizat mult aceste experiente. El imi stie toata povestea si a ramas surprins, si stie ca de foarte multe ori i-am spus ca daca nu vrea ceva serios sa nu se mai complice pentru a nu suferi mai tarziu, insa el mi-a dat cuvantul lui de onoare ca tine la mine foarte mult si ca isi doreste ceva de viitor. Este o persoana foarte incapatanata, din a lui nu o scoti la capat, greu se lasa convins, dar apreciez faptul ca ma cunoaste foarte bine, simte intotdeauna cand sunt suparata, cand nu ma simt, cand il mint, chiar daca nu e langa mine si oricat de vesela as fi si as incerca sa ii ascund anumite lucruri el pur si simplu isi da seama. Pe mine m-a cucerit cu acest lucru, pentru ca nimeni nu observa aceste lucruri. De intalnit mai des nu prea avem cum, pentru ca el este ocupat cu munca, eu cu scoala si avand in vedere viata din ziua de azi si banii, este foarte greu. Cat timp a fost la mine mereu ne puneam acesta intrebare cum sa facem sa ne vdm mai des, dar nu am gasit nici un raspuns.
K. vad ca esti "montata" pe relatie si ai cate un raspuns ce iti pica bine la orice.
succes si fie ca visele sa ti se implineasca
Am parerea ca te imbeti cu apa rece; gandeste-te ca te-ai indragostit pe net, intr-o zi; ca esti credula si inghiti tot ce-ti spune el, fara sa pui nimic la indoiala.Ai rezerve mari in privinta celor reale; in 2 ani el a lasat o fata insarcinata care s-a mutat la el,cam asta-i adevarul. Spui ca din fericire a pierdut sarcina...din a carui fericire, a ta? Cred ca ar trebui sa fugi de-acesta relatie cat mai poti, tipul e o lepra jegoasa care s-a folosit de-o femeie, a lasa-o insarcinata si acum se gandeste cum sa scape de ea, iar pe tine te-a mintit cu nerusinare.
Multa lume mi-a mai spus asta, doar ca sincer am trecut peste foarte multe lucruri si le-am acceptat doar pentru ca il iubesc si imi este foarte greu sa renunt la el. Stiu ca sun aaiurea si ca nu merita sa fac asta, doar ca m-am gandit ca ar fi imi bine sa astept pana la vara ce vine cand urmeaza sa merg in Italia la sora mea si acolo este si el, si noi am vorbit sa merg si la el sa ma cunosca si mama lui. Cred ca numai asa putem stabili anumite lucruri. De cand a fost la mine ce e drept s-a schimbat, a inceput sa ma sune mai des, mi-a dat si parola de la fb si culmea e ca am vazut niste conversatii cam dubioase, in unele spune ca are prietena si e cu mine, unele in care spune ca e cu aialalta si altele in care spune ca nu are deloc si cand am vb cu el despre asta, mi-a zis ca vrea s ao luam de la capat, si am inchis din nou ochii pentru el.
Numai bine iti doresc, gandul bun sa fie cu tine mereu.
Ok, te-ai indragostit! Dar gandeste-te ca el poate te minte, si inca e impreuna cu acea fata, avand in vedere ca v-ati vazut doar o data, si stati departe unul de celalalt, nu ai de unde sa stii ce face el. Nu cred ca merita, gandeste-te la tine, si gandeste-te ca el era sa aiba un copil, il cresteai tu? Parerea mea e sa scapi cat mai repede de el, te inteleg ca ti-e greu, dar trebuie!
Mama lui, care este femeie in toata firea nu cred ca ar fi avut vreun motiv pentru care sa incerce sa ne impace si sa ma trateze ca pe fata ei, sa ma cheme acolo la ei de nu stiu cate ori. De copil sincera sa fiu nu ma prea ma interesa pentru ca el trebuia sa rezolve asta nu eu. La anul, in vara o sa merg acolo la el si asa o sa lamurim astfel situatia. Sper sa fie totul bine, asa cred ca e cel mai bine si poate pana atunci o sa fie mai bine, il iubesc prea mult si simt ca si el ma iubeste.