E simplu. Trebuie să ai curajul să-i spui că regreți faptul că v-ați despărțit și că ai vrea să vă împăcați. Trebuie, de asemenea, pentru ca relația să funcționeze, să lăsați ce a fost în trecut și să începeți de la început.
"Cred are dreptate prietenul nostru cand a zis sa ne impacam, tu ce zici? "
V-ati jucat in noaptea de revelion zici, va mai jucati si dupa.
Hmm... Mda! Doi copilărosi Oricum mersi
Credeam ca v-ati tras-o si a intrat peste voi amicul si a zis "ce bine va sta! ".
fugi si impaca-te.
mi-am dat seama ca acolo te-a dus gândul
Eu nu sunt adeptul "ciorbei" reincalzite acum depinde si de ce v-ati despartit!
Insa, este viata ta, si cum mereu zic, n-o da cotita!
Spune-i in fata!
Ce curaj?! Nu omori pe nimeni!
Pur si simplu o faci. Deschide gura si spune-i ce ai de zis. Vorba aia, e interesul tau sa fiti din nou impreuna din ce vad ca scrii. Daca este interesul tau, tu spune-i ca vrei inapoi. Nu te astepta tu sa vrei ceva iar el sa faca pasul pentru tine, ba mai mult tot el sa intuiasca ce vrei. Daca nu vrea asta e, mergi mai departe. Rejectia doare mai tare decat regretul. Rejectia doare ca 100 de cutite infipte in piele. Regretul doar ca 1.000.000.000 de ace infipte lent in organe vitale
Ia-ti inima in dinti si spune-i tot ce vrei sa ii spui, eu zic sa te grabesti ailuat putea pierde ocazia pentru totdeauna .
E chiar asa ușor? Adică nu știu cum sa încep mai exact.
Pai nu-i mai zi nimic. Probabil persoana, băiatul este genul libertin, îți dau un sfat. Fiți precum copii când sunteți împreună distrați-vă și când sunteți separați distrați-vă