Munca in orice domeniu. Sa muncesti atat de mult, incat sa uiti pana si de tine.Vei avea mult mai multe de castigat, decat suferina fata de un baiat.Nu exista decat in imaginatia noastra ideea ca " nu e de inlocuit". Chiar si tu.Fa-ti un principiu de viata din asta. De exemplu,sa ne imaginam,ca tu esti o vedeta, care joaca un rol intr-un film, si te imbolnavesti. Crezi ca nu te vor inlocui?
Incearca sa nu te mai gandesti la el inainte de culcare,chiar daca iti vine imaginea lui in minte incearca sa te gandesti la alt baiat care ti se pare dragut. Incearca sa eviti cat mai mullt sa fi in preajma lui pentru ca acest lucru iti va amplifica acest lucru adica te vei gandi mai mult la el. Daca iti e dor de el gandeste-te la tot ce avea in comportament sau si fizic si nu iti placea si incearca sa realizezi ca s-a terminat/. Gata,urmeaza alta indragostire, alt baiat, alta viata alte ganduri :X Succes >
Incearca sa il eviti. sa nu il mai vezi de atatea multe ori, sa nu te gandesti la el. si fa lucruri care te fac sa uiti. si cel mai bine ar fi daca ai gasi altul. asa sigur ai scapa de 'sechele'. succes!
Stii se spune ca iubirea se depaseste cu alta iubire.Eu nu cred asta, daca iubesti cu adevarat nu uiti niciodata, doar trebuie sa te obisnuiesti ca nu mai esti cu el.Incearca sa faci alte lucruri sa nu ti-l aduci aminte permanent! Succes
Cand iti vine gandu la el, gandeste-te la altceva ...sau daca te-a facut sa suferi candestete la suferinta provocata de el...
Draga,eu iti zic sa nu te mai gandesti la el si daca il vezi nu il baga in seama si evita sa te uiti la el si inca ceva daca el incearca sa te faca sa te intorci la el, zii nu, pentru ca o sa regreti mai tarziu.
Din pacate, doar timpul da uitarii un sentiment puternic. Daca il iubesti cu adevarat, il vei iubi mereu, doar ca te vei obisnui cu idee ca e al altcuiva. De altcineva te vei indragosti, poate si la fel de tare. Fi sociabila, iesi afara, la concerte cu persoane diferite...vei gasi sigur un baiat de care te vei indragosti.