Da normal și eu mi am botezat porcul Ghiță și sunt atâția oameni cu numele asta, so...si câini Luiza sau etc
Da dar parcă ăsta chiar e foarte auzit la câini, eu de câini Luiza n-am auzit de exemplu
Daa ce sa povestim... Normal ca dacă ești incult nu ai auzit. Nici de Aisha care este un nume des întâlnit la arabi și nu cred ca aceia sunt caini
Wtf pe ce naiba te-ai atacat așa
Aisha e una din cele 12 soții ale lui Mahomed cu care el s=a căsătorit când ea avea 6 ani iar el în jur de 50 și căsătoria s=a consumat când ea avea 9 ani.Cine cunoaște povestea ar putea face mișto de nume.
Mie mi se pare ridicol dacă numele de familie e Brânză sau ceva foarte românesc/țărănesc.
Mocanu e numele
Anisia nu vă place? Anisia Mocanu ar suna mai bine.
E un nume frumos. Singura "problema" pe care se poate sa o intalneasca e ca lumea o sa considere ca e de religie Islamica sau de origine araba. Acum nu stiu daca asta o sa o deranjeze sau nu.
Mulțumesc, nu nu ar fi o problema oricum toată lumea ii spune soțului ca este turc!?
Și pe mine ma cheamă așa și niciodată nu am fost luată peste picior (eu una nu prea ma omor după numele asta ) însă toată lumea mi-a spus ca am un nume frumos
bianca_8514 întreabă: